NB I

A VVK-győzelemre emlékeznek a Fradinál

A Juventus-verő csapat szektort kapott a Groupama Arénában.

Kapcsolódó cikkek

1965 örökké emlékezetes év marad minden Ferencváros és magyar labdarúgás szimpatizáns számára. Ebben az évben hódította el ugyanis az FTC egyetlen magyar csapatként – a döntőben a Juventust legyőzve – a Vásárvárosok Kupáját. Az 50. évforduló megemlékezéseit követően az FTC tovább folytatja a kiemelkedő siker emlékének ápolását – írja a klub honlapja képgalériás beszámolójában.

Ennek jegyében a Groupama Aréna egyik VIP Bronz-szektora a következő, Szombathely elleni hazai mérkőzéstől fogva megújult – a VVK-győzelemre emlékező – dekorációval várja a kilátogató szurkolókat. A szektor belső fogadócsarnokában a vendégek a VVK-menetelés kitörölhetetlen pillanatait csodálhatják végig korabeli cikkek, mérkőzés jegyzőkönyvek és képek segítségével.

A VVK-szektor számos egyedi szolgáltatással várja az oda jegyet váltó szurkolókat: a szektorba történő belépés, a hosszas sorban állás kellemetlensége nélkül a stadion főépületén keresztül történik. Továbbá, a vendégeket megújult büfé és kibővített kínálat várja. A VVK-szektorba szóló belépők egységesen tízezer forintba kerülnek.

Fontos kiemelni, hogy az 50. évforduló megemlékezése ezzel még nem ért véget, hiszen a Fradi Múzeum december végéig a VVK-győzelmet bemutató időszaki kiállítással várja az érdeklődőket.

Olvasói sztorik