NB I

A válogatott másodedzője volt, most a Videoton sportigazgatója lett

Kenyeres Imre 2010 és 2013 között Egervári Sándor szövetségi kapitány segítőjeként dolgozott, legutóbb a Puskás Akadémia utánpótlását felügyelte.

Kapcsolódó cikkek

2015. október 1-jétől Kenyeres Imre látja el a Videoton FC utánpótlásának sportigazgatói feladatait. Kenyeres Imrét szerdán délután mutatta be Kovács Zoltán sportigazgató a Videoton FC utánpótlásedzőinek, a munkát pedig már el is kezdte a legutóbb a Puskás Akadémiánál dolgozó szakember.

– Néhány héttel ezelőtt kaptam a felkérést a Viditől, mely óriási megtiszteltetés számomra, ugyanakkor hatalmas felelősség is, hiszen egy ilyen nagy múltú klubnak az utánpótlását vezetni mindenképpen egy nehéz feladat, de tele vagyok energiával, és tudom, hogy azokat a tapasztalatokat, amelyeket az elmúlt évtizedekben szereztem, képes leszek átadni. Tisztában vagyok azzal, hogy egy jól működő rendszerbe lépek be, de ebben a jól működő rendszerben is képes leszek megtalálni azokat a pontokat, ahol javítani, finomítani lehet, illetve el tudjuk érni azt a célt, hogy a Vidi utánpótlása ismét a régi, dicsőséges fényében tündököljön – nyilatkozta a klubhonlapnakKenyeres Imre.

Olvasói sztorik