NB I

Sérgio Conceicao és Gustavo Poyet kikosarazta, Pintér elvállalta a Videotont

A Videotonnál a D-terv sikerült, nagy nevek helyett megosztó személyiség lehet az edző.

A Rangadó.hu biztos forrásból úgy értesült, hogy megegyezett egymással a Videoton és Pintér Attila. Úgy tudjuk a korábbi szövetségi kapitány a felsővezetés „ötlete volt”, így is fogják kommunikálni a klubnál.

Kovács Zoltán sportigazgató igazi nagyágyúk Székesfehérvárra csábításán dolgozott. Jelölt volt a portugál Sérgio Conceicao, az uruguayi Gustavo Poyet és Dzsudzsák Balázs korábbi edzője, Sztanyiszlav Csercseszov is.

A korábbi portugál válogatott Sérgio Conceicao 2010-ben vonult vissza, azóta edzősködött hazájában az Olhanense, az Académica és a Braga csapatánál, jelenleg a Vitória Guimaraest irányítja.

Az uruguayi Gustavo Poyet 2015 márciusáig az angol élvonalban szereplő Sunderlandet irányította, azóta nincs csapata. Sztanyiszlav Csercseszov több orosz együttest is edzett, Dzsudzsáknak a Dinamo Moszkvánál volt a „főnöke”, mielőtt a nyáron távozott.

Pintér Attila kétszeres magyar bajnok edző, 2004-ben a Ferencvárossal, 2013-ban a Győrrel nyerte meg az NB I-et. 2013. december 19-én nevezték ki a magyar válogatott szövetségi kapitányává, majd az északírek elleni hazai Eb-selejtezős vereség után 2014. szeptember 18-án azonnali hatállyal menesztették. Azóta nem volt csapata.

Pintér cáfol – egyelőre

A Nemzeti Sport Online megkeresésére Pintér Attila először nem kívánt reagálni, majd cáfolta, hogy ő ülne le a Videoton kispadjára – ezek szerint az egyeztetések nem vezettek (egyelőre) eredményre.

Olvasói sztorik