NB I

Újabb műtéten van túl a Videoton kapusa

Filip Pajovics teljes értékű életet tud majd élni.

Kapcsolódó cikkek

A hét elején – a játékostársak nagy örömére – ismerős arc tűnt fel a Videoton edzésén. Úgy tűnik, hogy az augusztusban súlyos koponyasérülést szenvedő kapus, Filip Pajovics remekül halad a rehabilitációval. Néhány nappal ezelőtt újabb sikeres műtéten esett át, ezúttal az Amerikai úti Idegsebészeten, a rekonstrukciós beavatkozás Dr. Vitanovics Dusán idegsebész végezte.

Pajovicsot még a múlt héten hazaengedték, és a következő hetekben székesfehérvári otthonában pihen. Dr. Kovács Tibor csapatorvos azt mondta avidi.huoldalon, hogy a játékos teljes értékű életet tud élni, néhány hét múlva pedig elkezdheti a rehabilitációs edzéseket is.

– Múlt kedden operáltak meg ismét, ezúttal a fővárosban. Néhány napot kellett a kórházban maradnom, de a hétvégét már Székesfehérváron tölthettem. Jó a közérzetem, és az orvosok is úgy ítélték meg, hogy jó ütemben halad a gyógyulásom. Persze, már nagyon hiányzik a mozgás, de még türelmesnek kell lennem. Ugyanakkor nagyon várom már, hogy ismét együtt készülhessek a csapattársakkal – mondta a klub honlapján Filip Pajovics, aki minden nap kilátogat a Vidi edzésére.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik