NB I

Zsidai: nem szabad a múltból kiindulni

A középpályás szerint koncentrációs hibák miatt ilyen csapongó a DVSC eddigi szereplése.

Kapcsolódó cikkek

Vasárnap 19 órától a címvédő Videoton otthonában lép pályára a Debrecen az élvonal hetedik fordulójának zárómeccsén. Egyik csapat sem kezdte jól a bajnokságot, a címvédő fehérváriak a 11., a hajdúságiak pedig a nyolcadik helyen állnak a tabellán. A közelmúltban rendre a DVSC számára kedvező eredmény született a Sóstói Stadionban, és a tapasztalt középpályás, Zsidai László most is hasonlóban bízik.

– Nem gondolom, hogy könnyű meccs vár ránk Székesfehérváron. Ismerjük a Videoton eddigi eredményeit, de jó játékosok alkotják a csapatukat, nagyon becsapós a mostani helyezésük – kezdte a Rangadó.hu megkeresésére Zsidai László. – A tavalyi szezonban sikerült nyernünk a Sóstói Stadionban, akkor megszakítottuk a Vidi győzelmi szériáját. Hasonló eredményt most is aláírnánk. Ha jól tudom, két éve győzelemmel távoztunk, de erről nem nagyon beszéltünk az öltözőben. Nem szabad a statisztikákból, illetve abból kiindulni, hogy mi volt az előző években. Mindig az aktuális mérkőzésre kell koncentrálni.

A DVSC hat forduló alatt nyolc pontot gyűjtött. Zsidaiék két győzelem és két döntetlen mellett kétszer is kaptak már.

– Eléggé csapongó a szereplésünk. Voltak nagyon jó és nagyon rossz meccseink is. Ingadozó a teljesítményünk, ezt próbáljuk stabilizálni. A koncentráció hiánya miatt adódtak különböző hibák a meccseken. Ezt próbáljuk minél jobban kitolni, hogy minél kevesebb legyen a kilencven perc alatt. Ki kell küszöbölni ezeket, és akkor nem lesz gond. Remélem, hogy a Videoton ellen sikerülni fog.

Olvasói sztorik