NB I

Bartha a Paksból vonulna vissza

A középpályás kipróbálná magát külföldön, de nem tudja elképzelni, hogy Magyarországon másik csapatba szerepeljen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bartha László a Puskás Akadémia elleni mérkőzésen 150. alkalommal öltötte magára a Paksi FC mezét. Az ezért járó emlékplakettet a Bp. Honvéd elleni találkozó előtt vehette át. A klub honlapjának a 28 éves labdarúgó elmondta, hogy Magyarországon nem szeretne másik csapatban játszani.

– Lassan mondhatom azt, hogy itthon vagyok, és ebbe sok minden beletartozik. Jól érzem magam, ezért is futballozom már itt ennyi ideje. A várost is megszerettem, és egy pár évet még egészen biztosan itt fogok élni. Legalábbis így tervezem! Azt gondolom, hogy Paksból szeretnék visszavonulni. Magyarországon nem igazán szeretnék máshol játszani. Tehát egyáltalán nem lennék csalódott, ha ennél a klubnál fejezném be az aktív pályafutásom. Ha esetleg valamiért hiányérzetem lenne, annak az lehetne az oka, hogy nem sikerült külföldön megmutatni magam. De ez az időpont még nagyon távoli, addig még sok minden megtörténhet – mondta a Paks sokoldalú játékosa.

Bartha László úgy érzi, a csapat egyre jobb lesz, de eredmény-orientáltnak kell lenniük.

– Az, hogy az elején nem egészen úgy ment, mint ahogy szerettük volna, az talán annak is köszönhető, hogy többet pihentünk a szünetben, mint mások. Ez azonban a későbbiekben még hasznunkra válhat, hiszen ők hamarabb fáradhatnak el, mint mi. Mi is egyre jobban belejövünk a dologba, és élvezzük a játékot! Ugyanakkor nem minden meccs lesz olyan, mint a Honvéd elleni, mivel eredmény-orientáltnak kell lennünk, és ez nem mindig hordozza magában a szép játékot – zárta mondandóját Bartha.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik