NB I

Hőségriadó idején Előre-pohár

A klub azt ígéri, hogy sorbaállás nélkül juthatnak hűtött italokhoz a szurkolók.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Vasas elleni mérkőzés mindennél fontosabb a békéscsabai csapat életében. A két újonc az első három fordulóban egyformán teljesített, egyikük sem szerzett még pontot az első osztályban. A viharsarkiak természetesen – ugyanúgy, mint tavasszal az NB II-ben – most is ki akarják használni a pályaelőnyünket. Akkor kiválóan sikerült, hiszen 2-1-re legyőzték az angyalföldieket, amiben kulcsszerep jutott annak a 4500 nézőnek, aki a helyszínen szurkolt a csapatnak.

A pályán kívül komoly változások várják a nézőket – a vendéglátásukról összesen nyolc büfé gondoskodik majd, azaz sörre és üdítőre sem kell majd órákat várakozni, pillanatok alatt mindenki hozzájuthat a hűsítő italokhoz. Akik megéheznének, azok hot-doggal csillapíthatják éhségüket.

Sőt, a szombati mérkőzéstől kezdve a szurkolók Előre-címkével ellátott poharakban kapják meg italaikat.

A mérkőzés napjára harmadfokú hőségriadót rendelt el az országos tisztifőorvos. Ilyen melegben ajánlott a fokozott folyadékbevitel. Az Előre komplett megoldást kínál a hőségriadó idejére szimpatizánsainak: sorbaállás nélkül megszerezhető hűtött italokat, hozzá Előrés poharakat, és a meleget is feledtetni képes, a győzelemért mindent megtevő csapatot – írja aklub honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik