NB I

Szarajevóba készülnek a Fradi-szurkolók

Az ultracsoportok vezetői levelet küldtek Kubatov Gábor klubelnöknek, most az ő térfelén pattog a labda...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A fradimob.hu cikkéből kiderül, hogy a Ferencváros szurkolói csoportjainak vezetői besétáltak a klub székházba, és átadtak egy levelet Kubatov Gábor elnöknek címezve. Egyelőre csak remélni merik, hogy pozitív fogadtatásra talál…

Részlet a levélből:

„A Ferencvárosi Torna Club presztízsének megőrzése, és labdarúgó-csapatunk továbbjutása érdekében a szervezett szurkolói csoportok és a velük szolidaritást vállaló, idegenbe is elutazó fanatikusok üdvözölnék a klub azon döntését, miszerint az FTC vezetősége nem gördítene akadályt a Zeljenicar vendégszektorába történő jegyvásárlása elé.

Bízunk abban, hogy klubunk vezetősége is belátja, hogy a Ferencváros dicsőségének megőrzése mindannyiunk érdeke. Mi készek vagyunk sportszerű szurkolásunkkal, támogatásunkkal a csapat mögött állni Szarajevóban is.”

A fradi.hu oldalon éppen péntek délután jelent meg egy cikk az Európa Liga-selejtező visszavágójára szóló belépőjegyekkel kapcsolatban. Ebben az áll, hogy kizárólag az FTC-n keresztül juthatnak belépőhöz a magyar szurkolók, ráadásul a 3200 forintos vételár mellett szurkolói kártya is szükséges.

A vendégszurkolók számára kizárólag az FTC értékesít jegyeket, a Zeljeznicar a magyaroktól esetlegesen érkező megkereséseket a magyar klubhoz irányítja. A vendégszektor beléptetését, átvizsgálást a Fradi Security munkatársai végzik majd. A belépők értékesítése szombaton reggel kezdődik mind online, mind a jegypénztárban, és kedden 18 órakor zárul.

A Ferencváros az Európa Liga-selejtező második fordulójának első mérkőzését 1-0-ra elvesztette hazai pályán az FK Zeljeznicar ellen. A visszavágóra jövő csütörtökön kerül sor, a továbbjutó a belga Standard Liége ellen folytathatja nemzetközi szereplését.

Olvasói sztorik