NB I

Gulyás, Gundel, Knézy, Hajdú B. – velük támad az M4

Minden NB I-es meccs képernyőre kerül; amit nem élőben közvetítenek, azt felvételről sugározzák.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Július 18-án, szombaton reggel nyolc órakor élő adással indul a köztévé első, tematikus sportcsatornája. Az ingyenesen fogható új adó számos hazai és nemzetközi sporteseményt sugároz majd. Az M4 Sport foglalkozik az összes hazai érintettségű fontosabb sporteseménnyel, valamint a magyarországi öt látvány- és 16 kiemelt sportággal is, mindezt úgy, hogy közben szórakoztat és a sport szeretetére nevel – áll az MTVA közleményében.

– Ahogy a sport is sokszínű, a szerkesztőkkel igyekeztünk minden eszközt felhasználni, hogy a tálalás is változatos legyen: a magyar sportszövetségek bevonásával közel harmincféle sportági magazinműsorral, portrébeszélgetésekkel, archív és egyedi tartalmakkal garantáljuk, hogy az M4 több legyen, mint csak egy sportcsatorna – mondta Vobeczky Zoltán, az MTVA sportfőszerkesztője.

Hétköznap 16 órától éjfélig az élő műsorfolyam részét képezik a közvetítések, közöttük stúdióbeszélgetések, magazinok lesznek. Hétvégenként pedig már reggel hét órától látható élő műsor az M4 Sporton.

– A július 26-i Forma-1-es Magyar Nagydíj természetesen már az M4-en lesz látható, továbbá a pénteki szabadedzéseket, illetve a betétfutamokat is élőben sugározzuk. A csatorna jövőbeli kiemelt tartalmai pedig a Forma-1 mellett a labdarúgó Bajnokok Ligája, a hazai labdarúgó bajnokság, a jövő évi riói olimpia és a labdarúgó Európa-bajnokság, valamint a világbajnokság közvetítése – tette hozzá a sportfőszerkesztő.

Arról, hogy mindez szakmai, színvonalas és nem utolsósorban szórakoztató módon jusson el a nézőkhöz, az ismert és elismert televíziós szakemberekből álló szerkesztő-műsorvezető csapat gondoskodik, többek között: Berkesi Judit, Bobák Róbert, Erdmann Mátyás, Gulyás László, Gundel Takács Gábor, Hajdú B. István, Knézy Jenő, Mezei Dániel, Mohay Bence, Molnár Mátyás, P. Fülöp Gábor, Petrovics-Mérei Andrea, Somogyi Diána, Székely Dávid, Szőke Viktória, Szujó Zoltán, Tihany Viktor, Török Olivér, Ujvári Máté, Vásárhelyi Tamás, Vobeczky Zoltán, Zelenyánszky Balázs, Zelinka Ildikó.

Az M4 induló hétvégéjén élő közvetítést láthatunk a szolnoki kajak-kenu világbajnoki válogatóról, a magyar válogatott tenisz Davis Kupa-mérkőzéseiről, az év legnagyobb magyarországi díjugrató versenyéről. Az új sportcsatorna beszámol a Moszkvában zajló vívó világbajnokságról valamint a strandlabdarúgó világbajnokságról is.

Mint arról csütörtökön már hírt adtunk, az OTP Bank Liga új szezonjának mérkőzéseit is a hétvégén induló M4 Sport közvetíti. A legizgalmasabb mérkőzéseken kívül a heti összefoglaló-műsort is kizárólag a közmédia új sportcsatornáján követhetik figyelemmel a magyar futball szerelmesei.

Az első fordulóban szombaton 18 órás kezdéssel az Újpest FC – Paksi FC, majd 20.30-tól a Bp. Honvéd – Videoton, míg vasárnap 18 órától a Szombathelyi Haladás – Ferencváros mérkőzést közvetíti az M4 Sport, de a forduló valamennyi mérkőzése felvételről adásba kerül. Az azonos időpontban kezdődő mérkőzésekről a közmédia rádiós körkapcsolásban számol be.

Olvasói sztorik