NB I

Ugraiban ég a bizonyítási vágy

A Haladáshoz visszatérő támadó nehéz szívvel hagyta el a Fradit, ahol élete legszebb másfél évét töltötte.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A hét elején vált hivatalossá, hogy Ugrai Roland a Ferencvárostól visszatér nevelőegyesületébe, a Haladásba. A 22 éves csatár másfél éve igazolt Szombathelyről a Fradiba, most pedig Radó András átigazolásának részeként köthetett ismét szerződést a Halival. A tavalyi szezonban 14 NB I-es meccsen két gólt szerző játékos a Rangadó.hu-nak nyilatkozott a Rohonci útra való visszatéréséről.

– Ég bennem a bizonyítási vágy. Meg szeretném mutatni, hogy Radóval érdemes volt minket elcserélni. A Haladás csak úgy engedte el őt, ha engem megszerezhetnek, és ezt a bizalmat szeretném meghálálni. A motivációmmal nincs gond, hiszen egy NB I-es klubban játszhatok, és úgy érzem, hogy jó csapatunk is lesz. Örömmel tértem vissza Szombathelyre, és nagyon motivált vagyok – kezdte Ugrai Roland.

– Milyen érzésekkel távozott a Ferencvárostól?

– Nehéz szívvel jöttem el. Úgy érzem, hogy életem legszebb másfél évét töltöttem a Fradinál. Nagyon jól éreztem magam, és rengeteg barátot szereztem a csapaton belül, valamint a szurkolók körében is. Nehéz volt eljönni, de még egyszer mondom, örömmel tértem vissza Szombathelyre. Úgy gondolom, hogy hamar meg fogom találni a közös hangot a csapattal. Budapesten emberileg érettebb lettem, és szerintem nem lesz gond a beilleszkedéssel.

– Milyen lesz az idei Haladás? Mit vár a szezontól és saját magától?

– Eddig egy edzésen vagyok túl, úgyhogy messzemenő következtetéseket nem tudok levonni. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy a Haladás egy erős középcsapat lesz. Az érkezőkkel erősödött a csapat, és az eddig ittlévő játékosok is minőséget képviselnek. Bizakodó vagyok a szezont illetően. Legfőbb célom, hogy megháláljam a bizalmat és a csapat hasznára legyek. Szeretném magamnak is megfelelni, és bizonyítani, hogy jó játékos vagyok. Gólokkal akarom segíteni a Halit, de annyira előre nem szeretnék tervezni, mindig a következő meccsre koncentrálok, és szeretnék örömet okozni a szurkolóknak.

Olvasói sztorik