NB I

A Fraditól igazolhat a Békéscsaba

Ugrai Roland kölcsönbe érkezhet az újonchoz; két próbázó debütált az első edzésen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Az NB I-be jutott Békéscsaba 1912 Előre labdarúgói szerdán reggel gyülekeztek a Kórház utcában. A játékosok az edzői eligazítás után megkezdték a felkészülést az őszi idényre. Két próbajátékos is felbukkant az első tréningen, röviden őket is bemutatta a Békés Online kérdésére Zoran Szpisljak vezetőedző, majd beszélt a további átigazolási tervekről is.

– A szerb utánpótlás válogatottban is szerepelt, huszonhárom éves Alexandar Djokovics a szerb szuperligás Napredak Krusevac együtteséből érkezett. Mellette egy montenegrói középpályás, a huszonkét éves Slavko Damjanovics is próbajátékon vesz részt a következő napokban – mondta Zoran Szpisljak.

A tréner hozzátette, a Fradi támadóját, Ugrai Rolandot is kiszemelték maguknak, ő kölcsönbe érkezhet. A Nyíregyházától is igazolnának, de Rubus és Szokol a hírek szerint marad az NB III-ba sorolt klubnál.

– Valóban felmerült a legutóbb a Nyíregyházában szerepelt két védekező típusú labdarúgó, Szokol Zsolt és Rubus Tamás, valamint a Fradiban szereplő Ugrai Roland leigazolása. Már puhatolóztunk ez ügyben, annyi biztos, hogy a csatár Ugrai csak kölcsönbe érkezhet a zöld-fehérektől.

Olvasói sztorik