NB I

Válogatott középpályás Felcsúton

Márkvárt Dáviddal is megegyezett a Puskás Akadémia.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Megszületett a megállapodás a Puskás Akadémia és a Pécsi MFC között Márkvárt Dávid átigazolásának ügyében, így a fiatal játékos Felcsúton folytatja pályafutását – derül ki a klubközleményéből.

Az 1994-es születésű középpályás Szekszárdon született, hétéves korától az UFC-ben rúgta a bőrt. Tizenötödik születésnapját követően Pécsre igazolt, ahol előbb korosztályos válogatottá, majd NB I-es játékossá érett.

Márkvárt húszéves kora ellenére komoly NB I-es tapasztalattal rendelkezik, ráadásul tagja volt Dárdai Pál finnek ellen készülő válogatott bő keretének is. Az ifjú tehetség hároméves szerződést írt alá.

– Az első pillanattól kezdve nagyon jól érzem magam a csapattal. Rendkívül pozitív volt a fogadtatás, amiben részesítettek, semmi problémám nem volt a beilleszkedéssel. Mindenki nagyon segítőkész a klubnál. Nem újdonság számomra, hogy kemény edzéseket vezényel a szakmai stáb, hiszen jól ismerem őket. Robert Jarni egy nagyon kemény vezetőedző, aki a pályán megköveteli a fegyelmet és a megfelelő hozzáállást. Biztos vagyok benne, hogy ha becsülettel elvégezzük az általa eltervezett munkát és igazi csapattá formálódunk, akkor nem lesz problémánk a bajnokságban – nyilatkozott Márkvárt Dávid.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik