NB I

Hatot lőtt a Puskás Akadémia

Mindkét zalaegerszegi középhátvéd megsérült az Ausztriában rendezett edzőmeccsen.
Felkészülési mérkőzés
Zalaegerszegi TE FC – Puskás Akadémia FC 0-6 (0-2)
Bad Radkersburg, Ausztria
ZTE: Szappanos – Simonfalvi, Gyagya, Forgács, Bedi – Nagy T., Koller, Szakály A., Városi – Bailo, Murai. Cserék: Kovács D., Pajor, Horváth D, Bíró, Szöllősi, Horváth P., Daru. Edző: Csank János
Puskás: Pogacsics – Lorentz, Kelics, Fodor, Dinjar – Fiola, Lencse, Polonkai, Pauljevics – Pekár, Tischler. Cserék: Tar, Spandler, Nagy, Mészáros, Pintér, Makray, Horváth. Edző: Robert Jarni
Gólszerzők: Polonkai (4.), Tischler (26., 62.), Pauljevics (66.), Lencse (83.), Makray (88.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A másodosztályú Zalaegerszeg ellen játszott felkészülési mérkőzést az Ausztriában edzőtáborozó Puskás Akadémia, amely már a negyedik percben előnybe került, miután Polonkai Attila egy szöglet után fejjel a kapuba csúsztatott. Ezután Gyagya Attila fejesét védte hatalmas bravúrral Pogacsics. A 26. percben egy újabb pontrúgás után a zalaiak lemaradtak Tischler Patrikról, aki tíz méterről a léc alá bombázott (0-2).

Az első félidőben Gyagya Attilát combfájdalmak, a szünet után Forgácsot orrtörés miatt kellett lecserélni. A 62. percben Tischler ugrott ki középen, majd higgadtan a kapuba emelt a kifutó Kovács Dániel felett. A 66. percben Pauljevics, a hajrában pedig Lencse és Makray is eredményes volt, úgyhogy a felcsútiak kiütéses győzelmet arattak (0-6).

A második játékrészben a két zalaegerszegi középhátvéd hiányát kegyetlenül kihasználta a Puskás Akadémia. Kapitális egyéni hibákból kapta a gólokat az NB II-es együttes – írja a ZTE FC Facebook-oldala.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik