NB I

A Vidi-szurkolóknak nem, a fradistáknak kötelező a kártya

Így döntöttek a klubok...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az MLSZ döntése értelmében a 2015–2016-os szezonban a szurkolói kártya kötelezettségének kérdését a szövetség a szervező klubok hatáskörébe utalja, a Videoton FC vezetése pedig úgy határozott, hogy a Sóstói Stadionban – a hazai szurkolóknak – nem kell klubkártya a belépéshez a vasárnapi Szuperkupa-mérkőzésen és a következő idény meccsein sem – írja a Videoton honlapja.

A fent leírtaktól függetlenül, mivel a vasárnapi mérkőzés szervezője a Magyar Labdarúgó Szövetség, csütörtöki tájékoztatásuk értelmében a hazai szurkolóknak az elővételes és online jegyvásárláshoz kelleni fog a klubkártya, a helyszíni jegyvásárláshoz, valamint a három budapesti elővételi helyszínen való vásárláshoz viszont nem.

A Fradi-szurkolóknak kell kártya

A Ferencváros szurkolói a klub döntése értelmében kizárólag klubkártyával válthatnak jegyeket a találkozóra. A Fradi-kártyások a Groupama Arénában csütörtökön és pénteken 10 és 18 óra között, szombaton pedig 9-től 13 óráig válthatják meg belépőiket. Ezen kívül megvásárolhatják jegyüket vasárnap 10 órától a találkozó helyszínén, a Sóstói Stadion jegypénztáraiban is, de a klubkártyára ebben az esetben is szükségük van – írja az MLSZ honlapja.

Olvasói sztorik