NB I

Adidasra váltott a Videoton

Szerdától kettő plusz két éven keresztül a neves német sportszergyártó öltözteti a bajnokcsapat tagjait.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook–on!

2015. július 1-től az Adidas lett a Videoton hivatalos sportszerszállítója. A kettő plusz két évre szóló megállapodás szerint a július 5-i Szuperkupa-döntőn lép először pályára a bajnokcsapat az új felszerelésben – írja a klub honlapja.

– A 2015–2016-os szezontól kezdve, első lépésként a Vidi első gárdája húz Adidas-mezt, majd folyamatosan, egy év alatt cserélődik le a klub többi csapatának és korosztályának felszerelése is Adidasra. Tudjuk, hogy egy klub életében milyen nagy dolog, és mennyi feladatot jelent egy ilyen váltás, ezért igyekeztünk minden segítséget megadni a klubnak ahhoz, hogy gördülékeny legyen az átállás, és eközben a klub a legfontosabb feladataira, a győztes mérkőzésekre koncentrálhasson – mondta el Császári Attila, az Adidas magyarországi sportmarketing vezetője.

– Fontos tudni, hogy a Vidinél az egyik legelső szempont volt az egyediség, amelyet teljesíteni tudunk, így a klub olyan mezben léphet pályára, amelyben a világon senki más nem játszik. Örülünk, hogy mostantól – követve a világ vezető Adidas klubjait, mint a Real Madrid, a Bayern München vagy a Chelsea – a hazai bajnok Videoton FC-t is mi öltöztetjük – fogalmazott Lengyel Zsolt, az Adidas Budapest Kft. ügyvezető igazgatója.

– Már két évvel ezelőtt felmerült az esetleges együttműködés lehetősége, de akkor még élő szerződésünk volt az eddigi sportszerszállítónkkal. Idén nyílt arra lehetőségünk, hogy váltsunk, és az előkészítési folyamat alatt meggyőződhettünk arról, hogy az Adidas több szempontból is megfelelő partner a Videoton FC részére, aki segít abban, hogy tényleg csak a fő feladatunkra, a sikeres játékra összpontosíthassunk – mondta Balogh Attila, a Videoton FC ügyvezetője.

– Továbbra is egy vezető világmárkával dolgozhatunk együtt, és nagyon komoly előny számunkra az, hogy egyedi tervezésű mezekben léphetünk pályára. A tervezésénél elsődleges szempont volt, hogy a mérkőzésmezeken a klub színei, a piros és a kék mindenképpen megjelenjenek, ne egy „vidisített” katalógusmez legyen, hanem a Videoton FC saját elképzelései köszönjenek vissza. Reméljük, hogy a szurkolóink is örömmel fogadják majd az új felszereléseket – tette még hozzá az ügyvezető.

Először a július 5-i Szuperkupa-döntőn lép pályára a Videoton FC Adidas-felszerelésben, amelyen a harmadik számú mezt láthatják majd a szurkolók, az első és második számú felszerelés a Bajnokok Ligája selejtezőmérkőzéseken fog bemutatkozni a nagyközönség előtt.

Olvasói sztorik