NB I

Szuperkupa: szerdától jegyárusítás

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A hagyományoknak megfelelően az előző idény bajnoka és kupagyőztese az új évad előtt megmérkőzik egymással a Szuperkupáért. Idén az OTP Bank Liga aranyérmese, a Videoton FC és a Magyar Kupát megnyerő Ferencváros találkozik egymással, a találkozó helyszíne a székesfehérvári Sóstói Stadion lesz július 5-én, 20.15 órakor (a mérkőzést az MTVA élőben közvetíti).

A mérkőzésre szóló jegyek szerdától megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon valamint országszerte a Ticket Express több mint 300 jegyirodájában, a Groupama Arénában valamint a Sóstói Stadionban. A kluboknál történő jegyértékesítés részleteiről a két klub hivatalos honlapja ad bővebb információkat – írja az mlsz.hu

Jegyvásárlásra a mérkőzés napján a helyszínen, a Sóstói Stadionban is lesz lehetőség. A jegyvásárláshoz szurkolói kártyára van szükség, Futballkártya, valamint a Ferencváros, illetve Videoton FC Klubkártya kiváltására a két klub, valamint az MLSZ biztosít lehetőséget.

A mérkőzésre két kategóriában lehet jegyeket vásárolni: a Tribünre a felnőtt jegyek 1000 forintba, a 14 éven aluli gyermekek belépői 500 forintba, míg a többi lelátórészre a felnőtt jegyek 500 forintba, a gyerekjegyek 300 forintba kerülnek.

Olvasói sztorik