NB I

Kapushiány van Debrecenben?

Négy kiváló hálóőre van a DVSC-nek, de közülük csak egyet neveztek az Európa Liga-selejtezőre.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Az UEFA nyilvánosságra hozta az Európa Liga-selejtező első fordulójára készülő klubcsapatok játékoskereteit.

Ha Marek Strestík időközben megegyezik az MTKvezetőivel, akkor sem játszhat a szerb FK Vojvodina elleni párharc mérkőzésein, hiszen nincs nevezve, ahogyan a külföld felé kacsingató Csiki Norbert és Pölöskei Zsolt sem.

A Debrecen– jelenlegi ismereteink szerint – négy kiváló kapussal rendelkezik, ám Verpecz István, Balogh János, Bozsidar Radosevics és Nenad Novakovics közül csak Verpecz van benevezve a montenegrói FK Szutjeszka elleni meccsekre. Novakovics és Balogh sérülés miatt hiányzik, azt viszont nem tudjuk, a Balmazújvárosból igazolt horvát játékost miért nem regisztrálták a hajdúságiak. A nemrég szerződtetett Horváth Zsolt ott van a csapatban, ahogyan Ibrahima Sidibe is, akinek a távozásáról írtak.

A Ferencvárosnagy hiányzója a nemrégiben igazolt szlovák csatár, Stanislav Sesták, aki a DVSC elleni, csütörtöki edzőmeccsen sem lépett pályára. Nem található a névsorban Vladan Csukics sem, akit korábbana távozók között említettek, Debrecenben mégis pályára lépett. A tavasszal sérüléssel bajlódó Hajnal Tamás, valamint az újonnan igazolt Leandro és Haraszti Zsolt bekerült a holland másodosztályú Go Ahead Eagles elleni keretbe, ahogyan a Mezőkövesdről visszatérő kapus, Kunsági Roland is.

Olvasói sztorik