NB I

Paks: Fröhlich és Szakály Dénes érkezik

A Pécs csatára és a Puskás Akadémia középpályása is kedden csatlakozik a tolnaiak keretéhez.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Hétfőn délután megkezdte a nyári felkészülést tizedik élvonalbeli idényére a Paksi FC. A klub honlapjának beszámolója szerint Csertői Aurél elmondta: a legfőbb feladat a csapat egyben tartása, ami záloga lehet egy újabb jó szezonnak. Természetesen egy-két változás lesz a keretben, mind a távozók, mind az érkezők oldalán (például Haraszti Zsolt a Fradihoz igazolt). Azonban ha ez nem lesz több két-három embernél, akkor elérték a célt, és hasonló összetételben indulhatnak neki az új bajnokságnak.

A Rangadó.hu értesülése szerint két érkező személye már eldőlt. A hírek szerint kedden csatlakozik a kerethez a Tolna megyei származású Fröhlich Roland. A 27 éves csatár korábban a Dunaújváros, az MTK, a Baja, a Szekszárd, az Érd és a Kozármisleny, legutóbb pedig a Pécs csapatában játszott 72 élvonalbeli meccsen hat gólt szerzett.

Szakály Dénes is 27 éves, de komolyabb NB I-es tapasztalattal rendelkezik, hiszen 155 mérkőzésen 12 alkalommal volt eredményes. A középpályás korábban a Kaposvár, a Videoton és a Zalaegerszeg, legutóbb pedig a Puskás Akadémia együttesét erősítettek. A fehérváriakkal az élvonalban, a felcsútiakkal pedig a másodosztályban lett bajnok.

Olvasói sztorik