NB I

Paksi támadót igazol a Fradi

A 23 éves ifj. Haraszti Zsolt korábban a Videotonban is szerepelt, most a fővárosba költözik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

„Eddig két játékosunkért jelentkeztek be, Könyves Norbertért és a fiamért. (…) Zsoltot is keresik, de az ő jövőjével kapcsolatosan sem tudok konkrétummal szolgálni. (…) Magyarok és külföldiek is érdeklődnek, de mást nem szeretnék mondani” – ezt nyilatkozta a teol.hu oldalon június 6-án a Paksi FC ügyvezetője, id. Haraszti Zsolt.

A klubvezető fia, a 23 éves ifj. Haraszti Zsolt értelemszerűen paksi nevelés, az NB I-ben is ott mutatkozott be, de később megfordult a Siófok, a Videoton és a Puskás Akadémia csapatában.

A rendkívül tehetségnek tartott támadó 87 élvonalbeli szereplést, 13 gólt és egy súlyos sérülést tudhat maga mögött, de az elmúlt idénye ismét jól sikerült. A Rangadó.hu a fővárosi klubhoz közeli forrásból úgy értesült, hogy Haraszti az előző bajnokságban felkeltette a Ferencváros szakmai stábjának figyelmét, olyannyira, hogy a két zöld-fehér klub vezetői már meg is egyeztek, hogy a fővárosba költözik, és ott folytatja a pályafutását.

A fiatal játékos komoly lehetőséget kapott, amikor a Videoton szerződtette, több kiváló mérkőzése volt Székesfehérváron, de a keresztszalag-szakadása megakadályozta, hogy huzamosabb ideig alapember legyen. Most viszont megkapta a második lehetőséget, a Ferencvárosnál…

Olvasói sztorik