NB I

Haraszti újra a pályán

A Videoton fiatal támadója februárban szenvedett súlyos sérülést; szerda délután visszatért, és 45 percet játszott.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A február 9-i Zalaegerszeg–Videoton Magyar Kupa-visszavágót valószínűleg sosem felejti el ifj. Haraszti Zsolt. A második félidő közepén egy rossz mozdulatot követően elszakadt a keresztszalagja. Az akkori legóvatosabb becslések szerint is több mint hat hónapos kihagyás várt a középpályásra.

A fiatal játékos – Purger Szilárd fizioterapeuta segítségével – nagyon komolyan dolgozott az elmúlt hónapokban, ennek köszönhetően immár teljes értékű munkát tud végezni az első csapattal. Szerda délután pedig ismét pályára léphetett, 178 nappal az ominózus kupameccs után…

– Fantasztikus érzés volt ismét játszani. Megmondom őszintén, nagyon izgultam a meccs előtt, de amikor a szünetben beálltam, már csak a focira koncentráltam. Nagyon élveztem, hogy ismét pályán lehettem, igaz ez csak egy felkészülési meccs volt, de számomra ez egy óriási mérföldkő. Annak külön örültem, hogy fel mertem vállalni az ütközéseket, és a párharcokat, egyáltalán nem féltettem magam, és nem gondoltam arra, hogy esetleg ismét megsérülhetek – nyilatkozta klubja honlapján ifj. Haraszti Zsolt.

Olvasói sztorik