NB I

Artner újabb jelöltet vesztett…

Elszakadt Haraszti Zsolt keresztszalagja a Zalaegerszeg elleni kupavisszavágón, kedden megműtik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Haladás vezetőedzője, Artner Tamás korábban úgy nyilatkozott, szeretné, ha a klub leigazolná az újpesti Barczi Dávidot vagy a fehérvári Haraszti Zsoltot. Nos, előbbi a belga másodosztályban, utóbbi pedig a műtőasztalon, majd a gyógytornásznál folytatja pályafutását.

– Haraszti Zsolt bal lába a meccsen letapadt, térde megtekeredett, ennek következtében pedig elszakadt az elülső keresztszalag. Sajnos gyakori, igen kellemetlen sérülés. A játékosra vizsgálatok várnak, kedden megműtjük, minden közelebbit állapotáról és a sérülés súlyosságáról csak ezek után fogunk tudni mondani – nyilatkozta klubja, a Videoton honlapján Gyarmati Erik, orvos.

A közelmúltban megírtuk, hogy a Rangadó.hu értesülései szerint a győri Dudás Ádám is szerepel a szombathelyi tréner kívánságlistáján, de menedzsere, Hrutka János azt sugallta, hogy az ő megszerzése elég valószínűtlen.

– Ami a keretünket illeti: baloldali védőt, jobboldali támadót igazolnunk kell, de egy centert is el tudnék képzelni – nyilatkozta hétfőn a Haladás honlapján Artner Tamás. – Balhátvédre két, jobboldali támadóra pedig egy konkrét kiszemeltem van, de neveket nem szeretnék említeni. Jelenleg csupán tizenöt-tizenhat bármikor bevethető játékosom van, muszáj igazolni.

Olvasói sztorik