NB I

Új arcok a Loki első edzésén

Az utóbbi években Nyíregyházán védő Balogh János visszatért Debrecenbe.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Hétfőn elkezdte a felkészülést a következő bajnoki szezonra a Debrecen csapata. A játékosok délelőtt teszteket végeznek, délután pedig már edzést tart a szakmai stáb.

Több új arc is felfedezhető volt a délelőtti tréningen. A következő napokban Debrecenben készül majd az U21-es válogatott két középhátvédje, Csató Martin és Szilvási Péter. Utóbbi 192 centi magas és legutóbb a német másodosztályban szereplő Greuther Fürth tartalékjai között szerepelt. Nyíregyházán nevelkedett, onnan a Honvédhoz került, majd Németországba, ahol három évet töltött, most pedig hazatért – írja a dvsc.hu.

A 190 centi magas Csató Martin szintén 21 éves, a Győri ETO-ban nevelkedett. Az előző szezon őszén Mezőkövesden, tavasszal pedig Siófokon futballozott.

Szintén a Lokival edz a 26 éves horvát kapus, Bozsidar Radosevics, aki korábban a Hajduk Split játékosa is volt, majd megfordult Bosznia-Hercegovinában és Montenegróban. Legutóbb a Balmazújváros hálóját őrizte.

Egy másik kapus – akit a szurkolók jól ismerhetnek –, Balogh János visszatért Debrecenbe. A DVSC-ben nevelkedett hálóőr az előző szezonban Nyíregyházán védett, korábban pedig Skóciában szerepelt.

Kölcsönből visszatért Kovács Ádám, Króner Martin és Sigér Dávid. Az NB III-as csapatból Kuti Krisztián, Barna Szabolcs, Varga Kevin és Szatmári Csaba készül majd az első kerettel.

Olvasói sztorik