NB I

Újpesten folytatja Windecker

A Győri ETO-tól távozó 22 éves középpályás három évre kötelezte el magát a lilákhoz.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Kálnoki Kis Dávid után újabb fiatal magyar játékos leigazolását jelentette be az Újpest FC: a Győri ETO középpályása, Windecker József hároméves szerződést írt alá.

A szegedi születésű Windecker Soltvadkerten kezdte a labdarúgást, majd juniorként megfordult a Kecskeméti TE és az Újpest FC csapatainál, mielőtt a Győri ETO-ba került. A Győr második csapatában kezdte meg az élvonalhoz való felzárkózást, majd 2011-től kezdve már az első csapat keretében játszott.

A középpályás szerződése június 30-ig tart, amelyet követően július 1-től szabadon igazolhatóvá válik. Azonban az újpesti klub folyamatos egyeztetéseket folytat a Győri ETO FC-vel annak érdekében, hogy Windecker József mielőbb csatlakozni tudjon az Újpest FC keretéhez, és megkezdhesse a felkészülést a csapattal – írja a klub honlapja.

– Győrben nagyon sok lehetőséget kaptam és a szakmai stáb és a játékosok támogatását élveztem az utolsó percig, azonban a klub olyan helyzetbe került, amely miatt el kellett gondolkodnunk a folytatáson, ha élvonalban akarok maradni. Ezt követően az Újpest FC megkeresett, és egy olyan ajánlatot kaptam, amelyet korrektnek találtam. Nagyon örültem a megkeresésnek, hiszen Újpest az ország egyik legpatinásabb klubja, egyértelmű volt tehát, hogy rá fog esni a választásom. Nem csak a sportszakmai része az, amely a játékosokat évről-évre a klubhoz vonzza, hanem a stadionon belüli hangulat, az újpesti atmoszféra, amely páratlan az országban. Remélem, hogy a szurkolók jövőre is nagy számban jönnek majd ki a meccsekre. Bízom benne, hogy a csapat játéka biztosítja majd az igényt a stadionba látogató szurkolók számára, és a srácok folytatják azt a sikeres sorozatot, amely a tavaszi mérkőzéseket jellemezte – nyilatkozta Windecker József.