NB I

Tíz új játékost igazol az Újpest

Roderick Duchatelet tulajdonos egy interjúban beszélt a csapat erősítési terveiről.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Interjút adott az ujpest1885.hu honlapnak Roderick Duchatelet, az Újpest tulajdonosa. A belga üzletember az új játékosok érkezéséről is beszélt.

– Mindig arra törekszünk, hogy az új játékosok minél előbb csatlakozzanak a csapathoz, de ez nem mindig múlik rajtunk. Minden félnek egyezségre kell jutnia. Természetesen megvannak már a jelöltek, a tárgyalások zajlanak, remélhetőleg gyorsan be tudunk néhányat fejezni sikeresen. Miután lesz második csapatunk is, ezért nagyobb keretre lesz szükségünk, sok játékos fog érkezni. Néhányuk az első csapat keretét fogja erősíteni, néhány tehetséges magyar pedig a jövő reménysége. Ők lesznek az Újpest FC elit akadémiája. Kevert csapat lesz, vagyis együtt készülnek majd a játékosok, és tíz játékost keresünk összesen – fogalmazott.

Duchatelet a távozókról is beszélt.

– Konkrét érdeklődések vannak és mindenki tudja, hogy kik ezek a játékosok – fogalmazott, majd hozzátette: a Szusza Ferenc Stadionban ebben a szezonban kezdődik a felújítás. Úgy döntöttek, hogy maradnak a stadionban a munkálatok során. Előfordulhat időnként kényelmetlenség emiatt, de nem akartak költözni.

Olvasói sztorik