NB I

Az Újpest is akadémiát indít

A lilák utánpótlásában várják a fiatal, hazai nevelésű játékosok jelentkezését.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Az Újpest FC kedden hivatalosan bejelentette, hogy ismét második csapatot indít az MLSZ által szervezett versenyrendszerben Újpest FC Elit Akadémia néven.

„Klubunk szakmai stábja már számos játékost kiválasztott a második csapat számára, ám hitvallásunk, hogy a tehetség útja bárhová elviheti azt, aki mer rajta járni, ezt a hitvallást követjük, amikor megnyitjuk kapuinkat azon játékosok számára, akik részévé szeretnének válni ennek a csapatnak.

Tizenkilenc év alatti, kiváló képességű, hazai nevelésű játékosokat keresünk, különös tekintettel azon fiatalokra, akik nem csak minőséget képviselnek, de bátran vállalják, hogy a legmagasabb szinten versenyezzenek. Olyan fiatal tehetségeket keresünk, akik azáltal, hogy játékukkal, a csapatban mutatott teljesítményükkel és professzionális életvitelükkel emelik az Újpest FC labdarúgó csapatának színvonalát, egyúttal tudatosan építik karrierjüket.

Amennyiben úgy gondolod, hogy ez a lehetőség neked szól és képes vagy meggyőzni szakmai stábunkat arról, hogy itt a helyed, küldd el jelentkezésedet a sport@ujpestfc.hu email címre. A tesztidőszak előzetes terveink szerint június 11-től 21-ig tart” – írja az Újpest FC közleménye.