NB I

Nyíregyháza: „Nem adjuk fel”

„Ha kell, a végsőkig elmegyünk, a remény hal meg utoljára” – mondta Révész Bálint tulajdonos.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Nyíregyháza Spartacus fellebbezését is elutasította a Magyar Labdarúgó Szövetség fellebbviteli licencadó bizottsága. A klub vezetése megdöbbent, és méltánytalannak tartja a döntést. Egyelőre ők is csak egy háromsoros üzenetet kaptak a bizottságtól, ebben az áll, hogy helyben hagyták az elsőfokú határozatokat, a fellebbezést elutasítják, azaz nem kapja meg a következő szezonra az NB I-es licencet a klub. Indoklás nem érkezett, azt a szövetség 72 órán belül küldi a végleges határozattal együtt.

– Megdöbbenve fogadtuk a hírt, és méltánytalannak tartjuk. Szerdán a klub vezetése összeül, és eldöntjük, hogyan tovább. Nem adjuk fel, ha kell, a végsőkig elmegyünk, a remény hal meg utoljára, de nagyon csalódott vagyok – mondta a klub honlapján Révész Bálint tulajdonos.

A Nyíregyháza Spartacus annak ellenére nem kapta meg az NB I-es licencet, hogy egyetlen fillérrel sem tartozik senkinek. Egy korábbi – 2010-es – játékosának, Diego Balbinot-nak is mindent kifizetett, az erről szóló eredeti bizonylatot is bemutatta. Úgy tűnik, ez is kevés volt… Az NB I-es licencet a Kecskemét, a Pápa és a Pécs sem kapta meg a következő szezonra.

A kecskeméti klubvezetés szerdán ül össze, akkor értékeli a kialakult helyzetet, a jövővel kapcsolatos lehetőségekről, megoldásokról és tervekről ezt követően adnak tájékoztatást.

Olvasói sztorik