NB I

Juhász Roland nem kell a Fradinak

Három éve hívták, akkor nem őket választotta, most pedig már nincs több sansza a klubnál.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Pikáns hír a szerdai Ferencváros–Videoton kupadöntő előtt: a Rangadó.hu értesülése szerint a bajnok székesfehérváriak válogatott védője, Juhász Roland hetekkel ezelőtt saját maga kereste meg a Fradit azzal, hogy ott akar játszani.

„Juhász szerződtetése már akkor szerepelt a Ferencváros tervei között, amikor Belgiumból, az Anderlechttől hazatért, de akkor a Videotonnál kötött ki. Most azonban ismét szóba került a neve az Üllői úton a lehetséges nyári erősítések között” – írta a közelmúltban a Nemzeti Sport Online.

Információnk szerint éppen ez az oka, hogy most nem mehet a zöld-fehérekhez. Három éve hívták, akkor nem őket választotta, nemet mondott nekik, Kubatov Gábor pedig büszke ember, úgyhogy nála Juhásznak nincs több sansza.

Ennek ellenére persze nem leszünk meglepve, ha (az élő szerződése ellenére) végül mégis összejön a klubváltás, és kiderül, hogy a Fradi most csak a Magyar Kupa-döntő miatt taktikázik a háttérben.

Nem mellesleg gyakorlatilag a teljes Videoton-keret összebalhézott Burcsa Győző klubigazgatóval, aki értesülésünk szerint inkorrekt módon nyilvánosan, az öltözőben beszélt a játékosok anyagi igényeiről. Ez lehet Juhász Roland távozási szándékának – egyik – oka is.

Olvasói sztorik