NB I

Egymilliót gyűjtöttek Pakson

A játékosok, a stáb tagjai, a vezetők és a szurkolók is gyűjtöttek, és Böde cipője is elkelt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A múlt szombati Paksi FC – Ferencváros (0-1) mérkőzésre gyűjtést hirdetett a házigazda klub az egyik törzsszurkolója kislányának, a nyolcéves Feil Eszternek, akinél a közelmúltban akut leukémiát diagnosztizáltak. Amíg a betegsége nem szólt közbe, Eszter minden hazai mérkőzésen jelen volt, és buzdította kedvenc csapatát.

A klub úgy döntött, ismét segít, és szurkolóit is erre kérte. A második félidő elejéig várták a bejáratokhoz kihelyezett perselyekbe az adományokat. Természetesen házon belül is gyűjtöttek, mind a játékosok, mind a stáb, mind a vezetőség körében.

A felhívásuk a Ferencváros játékosaihoz is eljutott, és az öltözőben ők is gyűjtöttek. Emellett Böde Dániel licitre bocsátotta egyik cipőjét, amiben már játszott és gólt is szerzett. Erre a Fradinál lehetett ajánlatokat tenni a mérkőzés végéig.

A két csapatnál valamint a stadionban összegyűlt pénzt Böde Dániel és Báló Tamás adta át a második félidőt megelőzően Eszter édesapjának és ötéves testvérének, Feil Istvánnak és Edinának, összesen 837 ezer forintot. Azóta Böde cipője is elkelt 150 ezerért, illetve még voltak, akik a második félidő alatt adományoztak, és így az adomány végösszege egymillió forint lett! Ez óriási segítség a családnak – írja a Paksi FC honlapja.

Olvasói sztorik