NB I

Böde stoplisára licitálhatnak

Böde Dániel góllövő futballcipőjét ajánlja fel, hogy segítsen egy súlyosan beteg paksi kislányon.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A ferencvárosi labdarúgók is csatlakoztak a Paksi FC kezdeményezéséhez, amellyel egyik törzsszurkoló családjuk gyermeke, Feil Eszter gyógykezelésére igyekeznek összegyűjteni a pénzt. Játékosok, vezetők és szurkolók fognak össze ismét az Atomvárosban, akkor, amikor egyébként maguk a sportolók, a város sportja is bajban van.

Az ismert körülményeket figyelembe véve még inkább példamutató a paksi focisták segítségnyújtó akciója és hasonlóképpen elismerésre méltó a hétvégi vendég, a Ferencváros hozzáállása is. Böde Dániel első szóra igent mondott a felkérésre, ami természetesen nem meglepő, hiszen a Fradi csatára ezer szállal kötődik Pakshoz, Tolna megyéhez, ő maga Madocsán született és ma is a helyi csapat edzője. Az ötletgazdához, Éger Lászlóhoz, a Paksi FC tavaly visszavonult játékosához, pedig ezer éves barátság fűzi.

A Ferencváros támadója a fradisták segítségét kéri, ezért jótékony licitre bocsátja futballcipőjét. A szóban forgó stoplissal már ebben a szezonban is szerzett gólt, így igazán különleges ereklyéről beszélünk.

– Amikor meghallottuk a hírt, a srácokkal gyűjtést szerveztük az öltözőben, de ezen felül szeretném még a fradisták segítségét is kérni. Szeretném licitre bocsátani azt a stoplis cipőmet, amelyben több bajnoki meccsen is pályára léptem, sőt, gólt is lőttem, így talán még nagyobb az értéke. A fradisták segítségét szeretném kérni, hogy minél nagyobb összeggel tudjunk segíteni a beteg kislánynak – mondta a fradi.hu oldalon Böde Dániel.

A licit szerdán 17 órakor kezdődött, és egészen a Paks elleni találkozó végéig, tehát május 16., szombat 18 óráig tart. A licit 50 ezer forintról indul, a felajánlásokat a licit@fradi.hu email címre várják.

Olvasói sztorik