NB I

12-14 csapatos NB I-et jelent be Csányi

Úgy tűnik, a Győri ETO mellett a Lombard Pápa, a Kecskemét és a Pécs is búcsúzik az élvonaltól.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Frissítés

A nemzetisport.hu megerősítette honlapunk értesülését, miszerint a Kecskemét nem kapott licencet. Úgy tűnik, a következő szezonban valóban nem lesz élvonalbeli a klub a Bács-Kiskun megyei városban.

Frissítés

Megérkezett a hivatalos határozat a klublicenc ügyében. Klubunk a mai napon hivatalosan kézhez kapta a Magyar Labdarúgó Szövetség határozatát. Az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága az Újpest 1885 Futball Kft., mint licenckérelmező nemzeti elsőosztályú (NB I) licenckérelmét megvizsgálta, és tekintettel az “indoklás” részben bemutatottakra a nemzeti első osztályú (NB I) klublicencet a 2015/2016-os bajnoki évadra megadta! – írta szerdán 15.27-kor az Újpest FC Facebook-oldala.

Megérkezett a hivatalos határozat a klublicenc ügyébenKlubunk a mai napon hivatalosan kézhez kapta a Magyar Labdarúgó…

Posted by Újpest FC (hivatalos) on 2015. május 13.

Korábban

Az MLSZ elnöke, Csányi Sándor a 2015–2016-os évad előkészületeiről tart sajtótájékoztatót 15 óra 30 perctől a szövetségi fővárosi székházában.

Az eseményről folyamatosan frissülő cikkben számolunk be!

Konkrét témákat nem jelöltek meg a meghívóban, de az élvonal létszámcsökkentése, a licencproblémák, a Ligakupa megszüntetése és a Győri ETO esetleges megmentése bizonyára szóba kerül, de valószínűleg Dárdai Pál szövetségi kapitány sorsáról is kap majd kérdéseket Csányi.

A Rangadó.hu szerda délelőtti értesülése szerint az elnök ma bejelenti, hogy 12, vagy maximum 14 csapatos lesz nyártól az NB I mezőnye. A Győri ETO mellett licencproblémák miatt minden bizonnyal búcsúzik a Lombard Pápa, a Pécsi MFC, a Kecskeméti TE, sőt az Újpest FC is!

Olvasói sztorik