NB I bajnokok ligája

Július 18-án indul az M4 Sport

Az új adón napi tízórányi élő műsor lesz, itt látható majd a labdarúgó Bajnokok Ligája is.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Július 18-án indul a közmédia sportcsatornája, az M4 Sport. Az új adón napi tízórányi élő műsor lesz, itt látható majd például a Forma-1, a vizes világbajnokság, és nem utolsó sorban a labdarúgó Bajnokok Ligája is. Szabó László Zsolt, az MTVA vezérigazgatója a Media Hungary konferencián beszélt a kezdésről.

– Július 18-tól új csatornát indítunk M4 Sport néven, amely must credit csatorna lesz, tehát mindenki számára kötelezően terjesztendő – mondta a telesport.hu-nak Szabó László Zsolt. – Az M4 Sportnak százszázalékos lefedettsége lesz, elsősorban a magyar sportágakra hegyezzük ki, de ezen kívül lesz benne két nemzetközi húzótartalom, az egyik a Formula-1, a másik pedig a Bajnokok Ligája, amelyet három évre megszereztünk.

Az M4 Sport elsősorban tehát a magyar érdekeltségű sporteseményekkel foglalkozik majd, mind az öt látványsportág, és a 16 kiemelt sportág is folyamatosan jelen lesz a képernyőn. Már biztos, hogy az M4-en lesz látható a kazanyi vizes világbajnokság, valamint a pekingi atlétikai vébé is. Természetesen 2016 legnagyobb sporteseményeit, a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságot és a riói olimpiát is közvetíti az M4. A nyári játékokat a közmédia összes csatornáján és az interneten is figyelemmel lehet majd kísérni.

Olvasói sztorik