Nemzetközi foci bajnokok ligája

BL-meccsekkel támad az M4

Hivatalosan is bejelentették, hogy az induló sportcsatorna közvetíti az elitliga mérkőzéseit.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Tegnap még csak az derült ki, hogy sohasem látott mennyiségű élő Bajnokok Ligája-mérkőzés lesz az AMC Networks, azaz a Sport1 és a Sport2 televíziót is működtető cég csatornáin, most viszont az is hivatalossá vált, hogy hosszú évek után visszatér a Bajnokok Ligája a közmédiába – erről a telesport.hu számolt be. Az európai csúcsfutballt jelentő kupasorozat legizgalmasabb és leglátványosabb mérkőzései a hamarosan induló M4 csatornán lesznek láthatóak nyártól.

Az MTVA rendelkezik a keddi és a szerdai játéknapok első választási jogával, így garantáltan az M4-en láthatóak majd a sorozat legnagyobb rangadói. Az élőben sugárzott mérkőzések után kedden és szerdán is megnézhetnek egy-egy mérkőzést felvételről, a Bajnokok Ligája döntőjét pedig kizárólag a közmédiában lesz látható hazánkban. A keddi és szerdai játéknap után az M4-en jelentkezik majd az összefoglaló. Ha magyar csapat is bejut a BL csoportkörébe, akkor a mérkőzéseit kizárólag az M4-en követhetik majd a nézők.

Az európai futballszezon nyitóünnepének is szokták említeni az UEFA Szuperkupát, amelyen a Bajnokok Ligája győztese méri össze erejét az Európa Liga friss címvédőjével – ezt is az M4 sugározza az elkövetkező években.

Olvasói sztorik