NB I

Vitelki vezetőedző lenne

A DVTK megbízott edzője nem tartja megengedhetőnek a motiválatlanságot a pályán.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Diósgyőr a Dunaújváros otthonába látogat az NB I 27. fordulójában. A vendégek megbízott edzője, Vitelki Zoltán elmondta, hogy nem megengedhető a motiválatlanság a pályán – írja a boon.hu.

– Nyílt titkok, hogy nyártól új edző lesz, de profi játékosok vannak a klubnál, és aki profi mentalitású, az tudja, hogy nem engedheti meg a gyenge teljesítmény. Erre alapozok, és megvannak az eszközeim is. Meg kell próbálni a maximumot hozni, és lehet hiba a játékban, de hogy valaki ne motiváltan lépjen pályára, az nem megengedhető.

Az elmúlt napokban is téma volt Diósgyőrben, hogy a jövő héten akár meglehet az új szakvezető, aki a következő szezontól irányítja a csapatot. Érdekesség, hogy ha az új tréner felkérné, Vitelki Zoltán akkor sem maradna a felnőtt együttes szakmai stábjának tagja.

– Más most a hozzáállásom, mint amikor először felkértek pályaedzőnek – hangzott a válasz. – Nem tudom, ki lesz a vezetőedző, de a személyétől függetlenül én csapatot szeretnék vezetni, meccselni szeretnék. Hogy ez hol adatik meg, az a jövő zenéje. Mondom: ez más helyzet, mint az első. Az új volt, amikor Benczés Mikivel dolgoztam együtt, azóta viszont eltelt néhány év. A mostani gondolatom az edzőségről az, hogy saját csapat kell. Az a lényeg, hogy hosszú távon vezetőedző szeretnék lenni. Olyan elképzelésekkel felkészíteni egy csapatot, amit én gondolok erről a játékról.

Olvasói sztorik