NB I

Miriuta nagyon várja a megmentőt

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Bp. Honvéd – Debreceni VSC 1-1

Marco Rossi, Honvéd: – Beléptem a pályára, a játékosommal kiabáltam, a játékvezető viszont nem értette, hogy mit mondok, ezért küldött el a kispadtól. Azért, hogy a Honvéd bennmaradjon az első osztályban, minden meccsen küzdenie kell. Amikor minőségbeli különbség van a csapatok között, akkor bele kell tenni azt a pluszt, ami nálunk például a küzdelem, az ütközések, a férfias játék, ami adott esetben ellensúlyozza a tudásbeli különbséget. Nagy probléma, hogy mi olyan helyzetet hagyunk ki az utolsó percben, amit az ellenfél szinte biztos, hogy belőtt volna.

Kondás Elemér, DVSC: – Nem annyira a játék, sokkal inkább a küzdelem dominált. Mindkét csapat bevállalta a párharcokat, így komoly játék nem tudott kialakulni. Akkor tudtunk mi is gólt lőni, amikor letettük a labdát és passzoltunk kettőt. Azért jöttünk, hogy nyerjünk, de pont átszerveztük a csapatot, próbáltunk offenzívabbak lenni, amikor megtörtént a kiállítás. Nem tudom, mi történt ott, így vezet a játékvezető. A végén itt is ott is volt lehetőség, valahol reális az eredmény. Voltak problémáink a mérkőzés előtt, két csatárunk, Tisza és Kulcsár betegek, Balogh pedig sérülten állt be. Sidibe maradt egyedül, így ezeket a cseréket tudtuk meghúzni.


Győri ETO – Puskás Akadémia 1-0

Miriuta László, Győr: – Nagyon jó érzés, hogy a szurkolók soha nem felejtettek el. Itt futballoztam, nagyképű leszek, jól is futballoztam, segítettem a csapatot. Edzőként is maximumot akarok adni, bármilyen nehéz szituációban. Játékosok és szurkolók nélkül viszont nem tudnám csinálni. Ma szerencsénk is volt, ez hiányzott az elmúlt hetekben. Tavasszal egy meccsen játszottunk rosszul, a Ferencváros ellen a második félidőben. A többi találkozón mind jól futballoztunk, de nem volt szerencsénk, ezért nem sikerült nyerni. Most is nagyon jól játszottunk, az első félidőben még két kapufánk is volt, a második játékrészben pedig Pogacsics bravúrjai segítettek minket. Szenzációs a szurkolótáborunk, sokukat már korábbról ismerem, nekik a győzelemmel tudjuk meghálálni a buzdításukat. Mindig azt mondtam, első a játékos, második a szurkoló, harmadik a klub és csak negyedik az edző. Csak köszönni tudom a mai meccset a szurkolóknak és a játékosaimnak. Szerencsés vagyok, hogy ilyen karakterű labdarúgókkal tudok együtt dolgozni. Remélem, hogy valaki megmenti ezt a klubot.

Benczés Miklós, Puskás FC: – A második félidővel elégedett lehetek, hiszen számtalan helyzetet ki tudtunk dolgozni, nagyon sok lehetőségünk volt Lencse Laci révén. Sajnos ezek kimaradtak. A Győr pedig rúgott egy kontragólt pont abban a periódusban, amikor föléjük nőttünk. Az első félidei játékkal viszont nem lehettem elégedett, nem ez volt az év legjobb futballja. A második félidőben azonban tudtunk birtokolni, számtalan helyzetet dolgoztunk ki, de az ellenfél kapusa túljárt az eszünkön. Azért lehetek elégedett, mert a Győr egy nagyon jó játékosállománnyal rendelkező csapat. Egy ilyen fiatal kerettel partiban voltuk velük, sőt a második félidőben jobban is játszottunk, de sajnos ez ma nem ért pontot.


Kecskeméti TE – Paksi FC 1-1

Bekő Balázs, KTE: – Ma nem játszottunk jól, küszködtünk, nem éreztük a játék ritmusát. Sok hibával építkeztünk, kevés helyzet is volt. A kiállítás után úgy éreztem, hogy át tudunk lendülni a holtponton, ekkor kaptuk a gólt, ami valljuk be, egy hatalmas védekezési hibából született. Utána nagy nehezen egyenlítettünk, a végén pedig volt pár ziccer, amit illet volna értékesíteni, de ez egy ilyen nap volt. Nem vagyok elégedetlen ugyanakkor, mert azt a küzdőszellemet és akaratot láttam, ami ezt a csapatot nagyon hosszú ideje jellemzi, úgyhogy egy igazságos döntetlen született.

Csertői Aurél, Paks: – Ha egy kicsit nyugodtabban focizunk, akkor ezt a meccset megnyerjük. Szerintem a csapat jól játszott, gratuláltam a srácoknak. Idegenben ikszelni nem olyan rossz eredmény. A kiállítás szerintem nem volt jogos, szigorú ítéletnek tartom, de nem szeretnék a játékvezetővel foglalkozni.

(forrás: kecskemetite.hu)


Lombard Pápa – Haladás 2-2

Kovács László, Pápa: – Parádésan kezdtünk a mérkőzést, aztán elkövettünk egy-két hibát, amit az ellenfél meg is büntetett. Le a kalappal a játékosok előtt, kitették a lelküket a pályára, ezúton is gratulálok nekik. Úgy érzem, nézhető, izgalmas mérkőzést láthattak a nézők.

Kuttor Attila, Haladás: – Nehéz helyzetben lévő két csapat találkozott, ami a játékon is látszott. Az összképet tekintve igazságos döntetlent játszottunk. Egy ilyen kezdés után nagy erőről tettünk tanúbizonyságot, hogy ki tudtunk egyenlíteni, bátran játszottunk, az utolsó percig hajtottak a fiúk.

(forrás: papa-ma.hu)


Videoton – Pécsi MFC 4-0

Joan Carrillo Milan, Videoton: – Az elején a középpályán nagyon sok játékos volt, és mivel nem a tervezettek szerint alakultak a dolgok, ezért kicsit idegesek voltunk. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, de a játékosok ismét rátaláltak arra, hogy mit kell csinálnunk, úgyhogy elégedett vagyok. Voltak olyan meccseink, amelyeken szintén sok helyzetünk, de mégsem sikerült betalálnunk. Akkor mindig elmondtam, hogy jó dolog az, ha ennyi helyzetünk van, hiszen jönni fognak majd a gólok is. Ezt sikerült bizonyítani az elmúlt mérkőzéseken, és nagyon örülök, amiért már a gólokban is meglátszik, hogy jól játszunk

Robert Jarni, PMFC: – Az eredmény nem tükrözi azt, amit a pályán láthattunk. A Videoton egy nagyon jó csapat, és ha három-négy helyzetet kihagyunk a mérkőzés folyamán, akkor a bekapott gólok után nehéz ellenük visszajönni. Szeretnék gratulálni a játékosoknak a küzdeni tudásokhoz, és hogy végig odatették magukat. Reméljük, hogy legközelebb kicsit több szerencsénk lesz, és ez eredményben is megmutatkozik. Természetesen tudjuk, hol a helyünk a bajnokságban. Ha a Videoton ellen ki tudtunk alakítani négy-öt százszázalékos helyzetet, akkor bízhatunk abban, hogy ez a tabella alsó felében lévő csapatok ellen is sikerülni fog.


Nyíregyháza – MTK 1-1

Mátyus János, Nyíregyháza: – Örülnöm kellene, hiszen egy élcsapat ellen szereztünk pontot, de nem teszem, mert hiányérzetem van. Hiányzott belőlünk ma a vagányság, amivel nyerhettünk volna. Egy nagy élménytől fosztottuk meg magunkat.

Garami József, MTK: – Sok helyzetünk volt a találkozón, megvolt az esélyünk a győzelemre, de nem sikerült. A játékkal elégedett vagyok, jó mérkőzést vívott a két csapat, de hiányozni fognak az itt hagyott pontok.

(forrás: nyiregyhazaspartacus.hu)


Ferencváros – Diósgyőr 3-0

Thomas Doll, FTC: – Nagy dicséret illeti a csapatot ebben a melegben. De lehetett látni, hogy jelenleg jó formában vagyunk, focizni szeretnénk, gólhelyzeteket kialakítani és örömet okozni a szurkolóknak. Amit meg kell tanulni, hogy a végső passzokat jobban oldjuk meg. Rengeteget mozogtunk támadásban, sikerült megzavarni a védekezést. Fontos volt, hogy csapatként játszottunk és nem kaptunk most sem gólt. Lehet, hogy könnyednek tűnik, de rengeteg munkát tesznek be a játékukba. A hangulat remek volt, boldogan mehetünk haza, jó volt az idő, mindenki elégedett lehet. Még lesz regeneráció, aztán szabadnap és készülünk a Szolnok ellen. Még nem vagyunk az EL-ben, ezért az ottani esélyeinkről korai beszélni. A nemzetközi porondon még két lapáttal rá kell tenni, ezt tudjuk mi is, és az igazolások terén a vezetőség is. Sajnos Hajnal sérült, pedig remek formában. Az orvosi csapat mindent megtett, hogy tudjon játszani, a Debrecen ellen remélhetőleg már játszhat.

(forrás: ulloi129.hu)

Tomiszlav Szivics, DVTK: – Jelen pillanatban a Fradi jobb csapat, és ez volt tőlünk ma a maximum, amit produkálni tudtunk. A Fradi jelenleg túl erős nekünk. Nem hasonlítunk egy komoly csapatra, ráadásul három-négy meghatározó játékosunk sérült, és ez már sok nekünk. Nem akarok már semmire panaszkodni, mert elég látványos az egész. Az összes védőnk játszott ma, és ők a maximumot adták. Gratulálok a Ferencvárosnak.


Dunaújváros – Újpest 1-3

Artner Tamás, DPASE: – Az első félidő első percében gólt kaptunk, ez megfogta a csapatot. Vissza kell nézni, a belső védőmet felrúgták, ez nagyjából mindent meghatározott. Sajnos utána pontrúgásból kaptunk egy gólt. A második félidőre egy támadót hoztunk be, rengeteg lehetőségünk volt, visszajöttünk a mérkőzésbe, de egy pontrúgás eldöntötte a találkozót. Az első félidő messze volt attól, hogy igazán tetszett volna, monotonok voltunk, minden labdáról lekéstünk. Az első gól biztos, hogy meghatározta a játékosok hozzáállását. A második játékrészben jók voltunk, de mindent kihagytunk. Rengeteg lehetőségünk volt.

Nebojsa Vignjevics, Újpest: – Jól kezdtünk, lőttünk két gólt, ez önbizalmat adott nekünk, de a második félidőben túl sok területet hagytunk az ellenfélnek, azt hittük, könnyű lesz a meccs. Kettő-egy után nagyon fontos volt a harmadik gólunk, ezután már kézben tartottuk a mérkőzést. A játékosaim mindig motiváltak, de megesik, hogy ez néha alacsonyabb szinten van, néha viszont jobban hajtanak. Ma nem volt gond a motivációnkkal.

Olvasói sztorik