NB I

Nem tudnak megszabadulni Szentes Lázártól

A Szombathelyi Cégbíróság elutasította a tulajdonihányad-változás bejegyzését, így az edzőváltást is elnapolják.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu értesülése szerint a Szombathelyi Cégbíróság csütörtökön elutasította a Haladás csapatát működtető gazdasági társasággal kapcsolatos tulajdonihányad-változás bejegyzését, ugyanis az ügyvezető nem igazolta a többségi tulajdonossá előlépni szándékozó tulajdonosok tőkeemelését.

Ezért elmarad a péntekre tervezett újabb rendkívüli taggyűlés, amelynek témája az edzőváltás lett volna.

Papíron tehát továbbra is Szentes Lázár a szombathelyiek vezetőedzője, de mivel ő hétfőn távozott, a Lombard Pápa otthonában Kuttor Attila irányítja a csapatot szombat este.

Az egész héten (és a jelek szerint a jövő héten is) átívelő üggyel kapcsolatban többször kerestük Tóth Miklós ügyvezetőt, aki napok óta elérhetetlen.

A cégbíróság döntése értelmében továbbra is az önkormányzat a klub többségi tulajdonosa. Mint arról beszámoltunk, a hétfői rendkívüli taggyűlésen sem sikerült érdemi kérdésekben döntést hozni, ugyanis a taggyűlés pénzügyi kérdésekben 30 millió forint alatt hozhat önállóan is döntést, a további kérdésekben, mint például Szentes Lázár hivatalos menesztése, közgyűlési felhatalmazásra van szükség.

Mindeközben a hivatalos honlap beszámolójából kiderült, Jakab Csaba, a korábbi vezetőedző által elküldött kapusedző Kuttor Attila kérésére ismét a Haladásnál segíti az edzéseket.

Olvasói sztorik