NB I

Félpénz miatt húzódik a szombathelyi edzőügy

A Halmill Kft. teljesítette a befizetést, a Haladás Marketing Kft. viszont még nem teljesen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Kuttor Attila szombaton a Haladás edzőjeként, és nem vezetőedzőjeként ül a kispadon a Lombard Pápa otthonában rendezendő kiesési rangadón. A kinevezéséhez tulajdonosi taggyűlés szükséges, ám továbbra sem érkeztek vissza a cégbíróságtól a tulajdonviszony változását igazoló papírok. A csapatot működtető gazdasági társaság ügyvezetőjének ugyanis igazolnia kell, hogy a törzstőkeemelést vállaló tulajdonosok teljesítették befizetési kötelezettségüket.

A Rangadó.hu péntek délelőtti cikkeszerint az ügyvezető nem igazolta a többségi tulajdonossá előlépni szándékozó tulajdonosok tőkeemelését. Az ügyben egész héten kerestük telefonon Tóth Miklóst, aki egyszer sem fogadta a hívásunkat, a klub hivatalos honlapján viszont megszólalt.

– A Halmill Kft. és a Haladás Marketing Kft. vállalta a március 27-i taggyűlésen, hogy törzstőkét emel, a város nem. Előbbi kettőnek legkésőbb hétfőig kell befizetnie a rá eső összeget. Nos, a Halmill már teljesítette a befizetést, a Marketing Kft. viszont ma csak az összeg felét utalta el – mondta Tóth Miklós ügyvezető.

– Valóban így történt, hétfőn viszont a fennmaradó részt is átutaljuk – jelezte Séllei Árpád, a Haladás Marketing Kft. ügyvezetője.

Olvasói sztorik