NB I

Nagy kedvezményekkel csábít a Fradi

A benzin és a hamburger is olcsóbb lesz a szurkolói kártyával; Gera Zoltán ígéri, ő is ki fogja váltani.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Ferencvárosi TC csütörtöki sajtótájékoztatóján Kubatov Gábor klubelnök bejelentette a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer létrejöttét. Ez a zöld-fehér szimpatizánsok számára életre hívott, állandó vásárlási kedvezményeket biztosító rendszer a kártya alapfunkcióján túl valós és azonnali pénzmegtakarítást tesz lehetővé tulajdonosa számára.

Az új stadionba érvényes szurkolói kártya eddig könnyebb és biztonságosabb belépést, valamint az aréna területén készpénzkímélő vásárlást tett lehetővé. Ez a funkció bővül: legnagyobb előnye az lesz, hogy alapfunkcióján túl a klubbal szerződő elfogadóhelyek mindegyikén állandó kedvezménnyel vásárolhatnak a szurkolók. Az FTC a vásárlói klub kialakításával is megbecsüli a szurkolóit.

Nyíri Zoltán operatív igazgató elmondta, hogy amikor a régi szurkolói kártyát lecserélték, olyat hoztak létre, amely nem csak meccsre járásra alkalmas, hanem számos egyéb dologra is, így szinte végigkísérheti birtokosa mindennapjait.

Kubatov Gábor klubelnök elmondta, hogy jelenleg több mint 54 ezer kártyabirtokossal büszkélkedhetnek, vagyis a kártyák harmadát a Fradi-drukkerek birtokolják. Április 28-án indul a rendszer, több mint hétszáz magyarországi elfogadóhellyel, köztük van a MOL, a Burger King és a Saxoo divatcég, de természetesen a Fradi Múzeum és a Fradi Shop is. A kedvezmény jelentős, 5-40 százalék közötti lesz, a bérleteseknek értelemszerűen több jár. A rendszer folyamatosan bővül, az a cél, hogy ezer helyen lehessen használni országszerte.

A Ferencváros támogatói a jegyük vagy bérletük árát akár vissza is kaphatják, ha sokat használják a kártyájukat, egyben támogatni tudják szeretett klubjukat. Kubatov úgy fogalmazott, hogy a merőben új, mindenki számára kedvező kezdeményezéssel a Fradi lépett piacra először – bár a Bp. Honvéd honlapjának tanúságaszerint Kispesten már tavalyelőtt előrukkoltak ilyesmivel –, részletek a fradikartya.hu oldalon olvashatók.

Elhangzott még, hogy a szurkolói kártyát úgy tervezték, hogy le lehessen hívni vele a kedvezményeket, de a MOL-nál például társkártya szükséges a használatához. Kubatov Gábor klubelnök az ultrákkal kapcsolatos konfliktusra vonatkozó kérdésekre nem volt hajlandó válaszolni.

Thomas Doll vezetőedző elmondta, hogy Németországból már ismeri a kedvezménykártya-rendszert, és nagyon hasznosnak tartja. Dibusz Dénes arra hívta fel a figyelmet, hogy ez megkönnyíti a szurkolók életét, és segít nekik spórolni. Gera Zoltán megjegyezte, hogy ő is ki fogja váltani a kártyát, hogy élhessen a kedvezményekkel.

Olvasói sztorik