Hírek

VIDEÓ: 3400 forintért mi lát az ember az új Fradi-stadionban?

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Közzétette egy Fradi-szurkoló panaszát a ckozep.hu. A levélíró ott volt az Újpest elleni, vasárnapi derbin (2-0), de már a bejutásnál is komoly gondjai voltak, nem beszélve arról, hogy a meccsből nem sokat látott. Úgy látszik, a Groupama Aréna sem tökéletes…

„Azért az is megérne egy misét, hogy 3400 forintért mit lát az ember… Ez komolyan szólva is nevetséges! Semmit nem láttunk, persze, próbáltunk a lépcsőnél és a feljárónál helyet találni, de onnan meg elzavartak mindenkit, mert nem lehet ott állni. Aztán korrekt volt a biztonsági ember, mert felküldött a lelátó tetejére, ahol a lépcsőn ülve tudtam nézni a meccset, vagy a büfénél a tévén. Egyre szánalmasabb, ami itt megy. Aki melletted ül a zártszelvény túloldalán, kb. ezer forinttal olcsóbb helyen, jobban lát, mint te. Nem az érdekel, mennyit fizet érte, csak na… Az egész jelenség kabaré! Tükröződik is ez a csoda, így kb. a C-szektorokban ülőket látod a játékosok helyett.

A tegnapi nappal kapcsolatban csak annyit szeretnék még írni, hogy a szkenner már megint sok embernél nem működött (köztük a 71 éves édesapámat is küldték egyik kaputól a másikhoz, kétszer állt sorba kb. fél-fél órát), de nem is az lett volna a baj, ha végül nem küldik el az 1-es kapuhoz, ahol szkenner nélkül bejöhetett, de onnan meg a C-szektorhoz nem akarták átengedni, ahová a jegye szólt. Tíz percig kellett könyörögni, hogy átengedjék. Kezd elegem lenni ebből az új stadionból az az igazság!”

Olvasói sztorik