NB I

Az edző kirúgta Vasziljevicset

Fegyelmi okokból ebben a szezonban már biztosan nem játszik a tapasztalt középpályás.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A rendkívül gyengére sikeredett előző szezonhoz képest tavaly ősszel mutatkozott némi előrelépés az Újpest teljesítményében. A bajnokságban a dobogóra kerülés merész, de nem elérhetetlen célnak tűnt, a Magyar Kupában pedig a címvédés a terv. Utóbbi még teljesülhet, bár az elődöntőben a Videoton vár a lilákra, előbbi viszont már biztosan nem, hiszen a csapat még nyeretlen tavasszal, ezért alaposan visszaesett a tabellán.

Nem új keletű, de továbbra is fennálló probléma Újpesten, hogy meglehetősen szűk a játékoskeret, ennek ellenére az egyik legrutinosabb labdarúgót, az eddigi karrierje során 227 magyar élvonalbeli meccset játszó Dusan Vasziljevicset fegyelmi okok miatt száműzte a vezetőedző. Nebojsa Vignjevics a székesfehérváriak ellen bajnoki vereség (0-1) után beszélt a 33 éves szerb középpályás ügyéről.

– Nincsen bő keretünk, és való igaz, hogy nem minden pozícióban van olyan versengés, mint egy olyan csapatnál, ahol sokkal több játékos vetélkedik a csapatba kerülésért. Ettől függetlenül nem fordulhat elő, hogy az egyéni érdekek a csapat érdekei elé helyeződjenek. Csapatként kell működnünk, és ehhez minden játékosnak hozzá kell tennie a maga részét. Dusan Vasziljevics nem tagja a keretnek, és ez a jövőben sem fog változni – idézi a klub honlapja a vezetőedzőt.

Olvasói sztorik