NB I

Pénz nélkül is játszanak a győriek

Szasa Sztevanovics sportigazgató a végsőkig kitart a nehéz helyzetbe kerülő klub mellett.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Továbbra is nehéz helyzetben van a Győri ETO FC, amely – mint ismert – a Quaestor-csoport csődje miatt került nagy bajba. Tarsoly Csabát vasárnap helyezték előzetes letartóztatásba és a nyomozóhatóság megkezdte a vagyon-visszaszerzési eljárást is. Ennek keretében már a győri ETO Parkot és a stadiont is lefoglalták. A klub sportigazgatója, Szasa Sztevanovics a csapat keddi edzése alatt rögtönzött sajtótájékoztatón beszélt a jelenlegi helyzetről.

– Nincs veszélyben a hétvégi mérkőzés, biztosan játszani fogunk a Kecskemét ellen. Mindenki itt van, zajlanak az edzések. Törekszünk arra, hogy minél hamarabb rend legyen, és végig tudjuk játszani a bajnokságot. Sajnos van esély arra, hogy elmaradnak a fizetések, de már többször beszéltünk a játékosokkal, ők vállalták, hogy nyárig akár bér nélkül is játszanak. A román edzőket nem akartuk itt tartani, ők már Romániában is nehéz helyzetben voltak tavaly. Tíz napra elengedtük őket, hogy kereshessenek maguknak klubot otthon.

A sportigazgató szót ejtett a lefoglalt stadionról és a visszakért Audikról is.

– Azt, hogy mi lesz az ETO Parkkal és a szállodával, nem tudjuk, mi csak a futballal törődünk, azt a helyzetet próbáljuk rendezni. Idáig is minden játékos magának fizette a költségeit, most saját kocsival járnak, ez legyen a legnagyobb problémánk – mondta Sztevanovics, aki kijelentette, hogy végig a klub mellett marad.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik