NB I

„Ha van igazság, Tarsoly megrohad”

Mint a mellékelt ábra mutatja, az ETO korábbi játékosai közül nem mindenki kedvelte a tulajdonost...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A samsungsport.hu cikke emlékeztet rá, hogy Pomper Tibor a 2004–2005-ös szezonban erősítette a Győri ETO csapatát. A később bundázással is megvádolt (és a vádakat elismerő) játékos a jelek szerint rossz érzésekkel távozott a klubtól, most ugyanis szokatlanul éles hangvételű üzenetben kelt ki az interneten a volt Quaestor-vezér ellen.

A brókerbotrány felgöngyölítése az ügyészség feladata, mindenesetre kezdeményezték a cégcsoport és a Győri ETO korábbi vezetőjének előzetes letartóztatását. A csapat egykori játékosa, Pomper Tibor szerint most fordult a kocka: néhány éve az ő zsebéből „lopott ki” négymillió forintot a győri vezetőség, most viszont Tarsoly „rohadhat meg egy fasza kis börtönben” a “lélektelen játék miatt…

A képzeletbeli Tarsoly Csaba Rajongói Klub tagjainak megnyilvánulásai közül nem hagyhatjuk ki sportújságíró kollégánk, Szöllősi György (a FourFourTwo Magazin főszerkesztője, a Puskás Intézet igazgatója) bejegyzését. Milyen érdekes, neki sem kizárólag kellemes emlékei vannak a brókerbotrány főszereplőjéről.

Az MTI híre szerint egyébként vasárnapra halasztották a döntést arról, hogy előzetes letartóztatásba helyezzék-e a Quaestor-ügyben őrizetbe vetteket. Az ügyben a rendőrök csütörtökön csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt vettek őrizetbe három embert, köztük a Quaestor-cégcsoport elnök-vezérigazgatóját, Tarsoly Csabát.

Az ügyészség indítványozta mindhárom gyanúsított előzetes letartóztatását. Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség sajtószóvivője szombaton az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a védelem további bizonyítékok ismertetését kérte, ezért a nyomozási bíró a törvényes határidőn belüli időpontra, vasárnapra halasztotta az döntést. Az ügyészség a tisztességes eljárás maximális tiszteletben tartásával intézkedik, hogy a védelem a kért további adatokat is megkapja – közölte.

Olvasói sztorik