NB I

Tehetséget szerződtetett a Vidi

A 17 éves Kovács Sándor két és fél éves szerződést írt alá.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

17 éves saját nevelésű tehetséggel kötött szerződést az NB I-es Videoton FC. Kovács Sándor tíz éve játszik a a klubban – az U17-es csapat irányító középpályása két és fél éves szerződést kapott.

– Nagyon boldog vagyok, hogy a mai naptól én is kereső ember lettem. Tudom, hogy még csak most léptem rá az útra, amelyet végig szeretnék járni, és még nagyon sokat kell dolgoznom, hogy elérjem a céljaimat. Büszke vagyok arra, hogy a Vidiben nevelkedtem, és most ez a klub lehetőséget biztosít nekem arra, hogy megvalósuljon az álmom. Az eddigi legnagyobb sikerem a labdarúgásban egy regionális torna-győzelem volt néhány évvel ezelőtt Telkiben. A legnagyobb példaképem egyértelműen Kovács István – nyilatkozta a klubhonlapnak Kovács Sándor.

– Egy nagyon tehetséges fiatalemberről van szó, akit magam is láttam bajnoki mérkőzésen játszani, de az edzői is csupa jó véleménnyel vannak róla. Vajda Guszti, aki gyerekkora óta nyomon követi a fejlődését azt mondta, hogy az elmúlt évek legnagyobb fehérvári tehetségéről van szó. A fejlődése érdekében szüksége van a klub támogatására, mi pedig megadjuk neki ezt. Fontosnak tartjuk, hogy a kiemelkedő tehetségeket már fiatalon felkaroljuk. Nagyon bízom benne, hogy ebből a korosztályból Sanyi lesz az első, aki eljut a Videoton első csapatába is – nyilatkozta Burcsa Győző klubigazgató.

Olvasói sztorik