NB I

Thomas Doll nem beszél a bajnoki címről

A Fradi vezetőedzője szerint a realitások talaján kell maradniuk, mert így lehet ösztönözni a játékosokat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Fradi edzője, Thomas Doll szerint abban kellene javulnia együttesének, hogy jobban kezdje a meccseket, mint ősszel, illetve egygólos előnynél le tudja zárni a találkozókat. Utóbbihoz a szakember szerint arra van szükség, hogy higgadtabbak legyenek a támadások befejezésénél, ez azért is fontos, mert egygólos hátrányból bármelyik rivális felállhat. Doll ugyanakkor pozitívumként értékelte, hogy a Ferencváros rendre sok helyzetet alakít ki.

– Tizenegy pont a hátrányunk és tizenkét meccs van hátra. Olyan cél kell, ami megvalósítható. Ötödikként kezdtük a tavaszt, jelenleg a negyedik helyen állunk és jó lenne még egy picit előrelépni, illetve első lépésként megnyerni a szombati mérkőzésünket – mondta a német szakember csütörtökön, a klub hagyományteremtő céllal megrendezett sajtótájékoztatóján.

A soron következő, Győr elleni mérkőzésről úgy vélekedett: két jó csapat találkozik majd egymással, ezért izgalmas meccsre számít. Az ellenfél legfőbb erényeként a gyorsaságot említette, és azt mondta, vigyázniuk kell a labdavesztésekkel, illetve az abból induló kontratámadásokkal. Kiemelte, hogy bár ősszel a Ferencváros 1-0-ra nyert a Győr ellen, abban a sikerben Dibusz Dénes kapusnak nagy szerepe volt, a második félidőben ugyanis nagy nyomás nehezedett a kapujára.

A válogatott hálóőr szerint mostanra már összeszokott a védelem, így a két idei tétmérkőzésen alig volt dolga. A télen éppen Győrből igazolt Varga Roland azt mondta, nem beszélt korábbi csapattársaival, akikkel csak a lefújás után találkozik majd. A támadó saját bevallása szerint ugyanúgy készül, mint bármelyik összecsapásra, de nagyon várja az ETO elleni meccset.

További részletek ide kattintva olvashatók!

Olvasói sztorik