NB I

Kispestre várják a nőket

A családi akció keretein belül ingyenesen tekinthető meg az MTK elleni mérkőzés.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Bp. Honvéd szurkolói megszokhatták már az elmúlt években, hogy a klub több akcióval, kedvezmények bevezetésével kedveskedik nekik. Ezt a hagyományt a tavaszi szezonban is tovább kívánják ápolni. Első lépésként a nők előtt szeretnék kifejezni tiszteletünket a kispestiek, akik az MTK elleni, nőnapi (március 8. vasárnap, 16.30) bajnoki mérkőzésre családi akcióval készülnek.

A március 2-án megjelenő Metropol és a március 4-én megjelenő Nemzeti Sport című napilapban találhatják meg a szurkolók az ingyenes belépésre jogosító, négyezer forint értékű jegykuponokat, amelyeket az akció igénybevételéhez ki kell vágniuk az újságokból, majd a mérkőzés napján a Bozsik-stadion pénztáraiban két darab felnőtt és korlátlan számú 18 év alatti gyermekbelépőkre válthatják, amelyek a Családi-szektorba szólnak. A mérkőzés szünetében cheerleader-bemutatót is láthatnak a drukkerek.

A mérkőzés kizárólag klubkártyával látogatható. A szurkolói kártya kiváltásához bármilyen, személyazonosság igazolására hivatalosan is alkalmas okmány felmutatása szükséges (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél). A klubkártyával minden mérkőzés ingyenes 18 év alatt és 65 év felett – írja a Bp. Honvéd honlapja.

Olvasói sztorik