NB I

Vádemelés az újpesti rablók ellen

Szurkolói sálakat zsákmányoltak Miskolcon.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a négy fővárosi férfival szemben, akik Miskolcon két rablást is elkövettek.

Csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság R. László 37 éves, D. László 31 éves, B. Gábor 37 éves és K. Csaba 28 éves budapesti lakosokkal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2014. december 7-én érkeztek Miskolcra egy futballmérkőzésre. A vendégszurkolók 15 órakor a Győri kapuban előzetes szóváltás nélkül rátámadtak két férfira, akiktől erőszakkal elvették a szurkolói sáljukat. Mintegy húsz perc múlva a csoport a Kiss Ernő utcában rontott rá három sértettre és egyiküktől szintén elvettek egy szurkolói sálat.

A bejelentést követően a rendőrök azonnal azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a négy támadót. Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek – írja a police.hu.

Olvasói sztorik