NB I

Sluka mégis Pápán marad

Nagy szerencséje volt a Lombard három légiósának, hiszen autóbalesetük után már edzhettek is.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A szlovákiai Marián Sluka jövője az egész téli felkészülési időszak alatt bizonytalan volt a Lombard Pápa csapatánál. A klub honlapján Szemán György elmondta, hogy a középpályás végül a tavaszi szezonra is náluk maradt.

– Olasz Dénes a nyári érkezése után nem sokkal megsérült, és még mindig nem tud teljes értékű munkát végezni. Ő áprilisra érheti el azt a formát, ami alapján játszhatna, ezért korrekt módon elváltak útjaink – magyarázta a klubigazgató. – A további távozók közül Faggyas Milán keveset játszott, Benkő Krisztián szintén nagyon kevésszer lépett pályára. Kenesei Krisztián a saját kérésére távozott a Lombardtól, Tóth Gábornak pedig lejárt volna a nyáron a szerződése, és úgy ítéltük meg, hogy a jövőt már nem vele képzeljük el. Két román légiósunk közül Andrei Florean nem volt erőssége a csapatunknak, vele szerződést bontottunk, Andrei Coroian viszont még a keretünk tagja, azonban ő súlyos sérülést szenvedett a Videoton ellen, a felépülését segítjük, jelenleg Romániában folyik a rehabilitációja. A vezetőség úgy gondolja, hogy mindenképpen szükséges volt a keretünk felfrissítése, úgy érezzük, hogy a távozók helyére érkező új labdarúgók az eredményes szereplésükkel feledtetik majd, hogy kik voltak a távozóink.

A Rangadó.hu is megírta, hogy pénteken a Lombard három labdarúgója közúti balesetet szenvedett Pápa közelében. Szerencsére egyiküknek sem történt baja.

– Szerencsés kimenetelű balesetnek voltak az elszenvedői labdarúgóink, az autójuk totálkáros lett. Seye, Yannick és Ahodikpe délelőtt Veszprémben voltak a Bevándorlási Hivatalnál, ügyintézés miatt, ezt követően a megyeszékhelyről tartottak vissza Pápa felé, amikor Bakonyjákó után egy szabálytalankodó autós miatt fékezésre kényszerültek, és hátulról beléjük rohant egy autó. Szerencsére a labdarúgóink karcolás nélkül megúszták a balesetet, és itt voltak már velünk a péntek délutáni edzésen is – mesélte Szemán György.

Olvasói sztorik