NB I

Pihenőnapot kaptak a győriek

A törökországi havazás sem zavarta meg az ETO-t; szombaton zárt kapus meccset játszik a csapat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Rendben hazatért szerda este a Győri ETO a beleki edzőtáborból. A magyar csapatot nem érintette az isztambuli havazás, hiszen míg Budapestre nem indulnak járatok a török riviéráról – így csak fővárosi átszállással lehet eljutni oda –, addig Bécsbe van közvetlen járat Antalyából, így a Győri ETO FC-t szállító Sunexpress csaknem háromórás repülőút után biztonságosan földet ért a schwechati repülőtéren.

A játékosok késő este érkeztek vissza Győrbe, csütörtökre szabadnapot kaptak, de pénteken már újra edzést vezényel Miriuta László – írja a klub honlapja.

– Mondjuk úgy, hogy megvan az a tizenhárom játékos, akikből kikerülne a kezdőcsapat – vélekedett a szakvezető. – A bajnokság kezdetéig még van másfél hét, remélem, nem jön közbe semmi, és akkor a legjobbnak tűnő csapat kezd a Videoton ellen. A Slovan Bratislava ellen lesz még egy zárt kapus mérkőzésünk, az már minden szempontból a bajnoki nyitány főpróbája lesz.

A csapat február 21-én, szombaton 15 órától fogadja a szlovák együttest, ez lesz az utolsó felkészülési meccse a téli időszakban.

Olvasói sztorik