NB I

Két diósgyőri lekéste a repülőt

Végül Julian Jenner és Milos Krsztics is hazatalált Törökországból, de kicsit kalandos útjuk volt...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Vasárnap késő este minden diósgyőri labdarúgó hazatért az edzőtáborból. A többség a tervezett időben, de volt, aki csak éjszaka. Történt ugyanis, hogy a két középpályás, a holland Julian Jenner és a szerb Milos Krsztics, az isztambuli tranzitban ragadtak, és lekésték a járatot. A boon.hu azt írja, a két pórul járt labdarúgó úgy tudott némi késéssel a többiek után eredni, hogy a helyszínen vettek saját zsebből egy-egy repülőjegyet, illetve saját finanszírozás keretében oldották meg a Budapest és Miskolc közötti távolság leküzdését is. És mivel vasárnap késő este meg is érkeztek a borsodi városba, így nem volt akadálya, hogy hétfőn részt is vegyenek a regeneráló edzésen.

De nem csak a DVTK keretének tagjai tréningeztek a hét első napján, hanem egy korábbi kerettag, Elek Ákos is. A kínai Csangcsun Jataj magyar válogatott labdarúgója a miskolciakkal tért haza Törökországból – ahol új klubja is edzőtáborozott –, ugyanis a keret minden tagja szabadságot kapott. Szóval átmenetileg hazatért, és hétfő délelőtt a DVTK szerb erőnléti edzője, Srdjan Zirojevics gyakorlatai alapján edzett.

Az újév első tétmérkőzését szerdán 16 órától játssza a Diósgyőr, amely a Bp. Honvédot fogadja a Ligakupa nyolcaddöntőjében. A két klub friss szerzeményei nem szerepeltethetőek. Borsodi részről Koman, Krsztics és Kovács Gábor, illetve Ho-Young sem, aki bár a DVTK játékosa volt tavaly is, de nem volt játékengedélye – írja a boon.hu.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik