NB I

Nem kegyelmezett az MLSZ

Nem törölték az MTK-s Kálnoki Kis Dávid eltiltását.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az MLSZ fellebbviteli bizottsága február 9-i ülésén az alábbi határozatokat hozta:

Hatályában változatlanul fenntartották a fegyelmi bizottság január 6-án, tárgyalás megtartása után meghozott határozatát, amelyben megállapították, hogy az MTK védője, Kálnoki Kis Dávid a terhére rótt fegyelmi vétséget elkövette, mert a decemberi, debreceni bajnoki mérkőzésen az asszisztens személyére sértő kifejezést használt, amiért a játékvezető kiállította. A kiállítás után a labdarúgó a játékvezetőt hátulról meglökte. Ezért minden sporttevékenységtől december 9-től napjától kezdődően három hónapra eltiltották.

A fellebbviteli bizottság a BLSZ fegyelmi bizottságának december 18-án, tárgyalás megtartása után meghozott határozatát hatályon kívül helyezte és az első fokon eljáró testületet új eljárás lefolytatására kötelezi. A hatályon kívül helyezett határozatban megállapították, hogy Holdampf Gergő a terhére rótt fegyelmi vétséget elkövette, mert a decemberi Videoton FC – Újpesti TE U21-es bajnoki mérkőzésen a játékvezető személyére sértő kifejezést használt, amiért kiállították. Ezért a játéktól február 27-től március 16-ig eltiltották.

Az MLSZ fegyelmi bizottsága február 10-i ülésén az alábbi határozatokat hozta:

NB II

A Kaposvárt, mint visszaesőt, Zsdrál Miroszláv labdarúgóval szembeni pénzügyi kötelezettség elmulasztásáért 100 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Felkészülési mérkőzések

Souleymane Youla (Honvéd) és Gengeliczki Gergő (Nyíregyháza Spartacus) 3 soron következő hazai barátságos, felkészülési mérkőzésre szóló eltiltást kapott, mert megütötték egymást, ilyen esetben ez a minimális büntetési tétel.

Olvasói sztorik