NB I

A specialista felhozhatja Komant

A próbajátékosoktól elköszönő Tomiszlav Szivics reméli, a középpályás mihamarabb eléri a megfelelő szintet.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Koman Vladimir kedden éjszaka a DVTK játékosa lett, szerdán pedig frissen toppant be a diósgyőri stadionba, és elkezdte a munkát új csapatával.

– Pozitív érzésekkel érkeztem egy jó csapathoz. Mielőtt döntöttem, kikértem jó néhány ember véleményét, és mindegyikük jókat mondott a Diósgyőrről. Az elsődleges célom most az, hogy visszaküzdjem magamat arra a szintre, amelyen voltam. Nehéz időszak zárult le azzal, hogy Miskolcra jöttem – idézi a boon.hu Koman Vladimirt.

Ősszel az MTK-nál edzett, mérkőzést már hosszabb ideje nem játszott, ezért adott volt a kérdés, hogy hány százalékos állapotban érzi magát?

– Igazából erre nem tudok válaszolni, bizonyára ki fog derülni, ha átesek a felmérőkön. Az biztos, én mindent meg fogok tenni azért, hogy mielőbb megfelelő formában legyek, hogy ez most két hét lesz, egy hónap, vagy több, majd kiderül.

A középpályás a közelmúltban többször kijelentette, elsődleges célja, hogy külföldre igazoljon, nem szeretne hazatérni.

– Igen, így képzeltem el a közeljövőm, de ez különböző okok miatt nem jött össze. Ha visszagondolok, azt kell mondjam, nem bántam meg semmit, nem vagyok összetört, de most már csak a munkára szeretnék figyelni, az, hogy milyen teljesítményt fogok nyújtani, csupán rajtam múlik.

Tomiszlav Szivics vezetőedző azt mondta, a középpálya közepén és szélén is bevethető játékost igazoltak.

– Tudjuk, hogy az utóbbi egy évben keveset játszott, de előtte megmutatta, hogy mire képes. Pillanatnyilag nem vagyunk tisztában a pontos erőállapotával, de Törökországban ez is ki fog derülni, amikor megcsinálja a felméréseket. Ő egy olyan típusú középpályás, aki posztján középen és szélen is képes futballozni, mindenképpen erősítés lesz a számunkra, ha eléri azt a szintet. Felhozzuk, ezen leszek, ebben specialista, ebben erős vagyok – mondta Tomiszlav Szivics.

A vezetőedző azt is elárulta, hogy a kedden érkezett két próbajátékos, a szerb védő, Szlobodan Lalics, illetve a kolumbiai csatár, Jason Valencia nem marad Diósgyőrben, elköszöntek tőlük.

Olvasói sztorik